ios 10da calisiyormu? elmada kalmayalim sonra@Elmar123 bettersettings tweak uygulamasıyla da değiştirebilirsiniz Ekli dosyayı görüntüle 6536
iOS 10 uyumlu değil sanırım. Reddit de birisi sormuş olumsuz yanıt almış.ios 10da calisiyormu? elmada kalmayalim sonra
yonetici kardes degistire bilirsin yazmis az kala elamayi yiyodukiOS 10 uyumlu değil sanırım. Reddit de birisi sormuş olumsuz yanıt almış.
ios 10da calisiyormu? elmada kalmayalim sonra
estağfirullah olur boyle seyler kolay gelsiniOS 11 üzeri gözümden kaçmış kusura bakmayın
bettersettings-e ios 10 destegi geldi nihayet bu gun gordum indirdim gayet guzel calisiyo yazayim burayada dedimTakipteyim. Ayarlar uygulamasını özelleştiren bir Tweak biliyorum, işini görürse kullanabilirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 6534
elmada kalmak kötü birşey ama direk böyle korkma çoğu zamanda uyumsuz bir tweak kurunca cihaz direk springboard hatası veriyor yani hemen korkacak bir durum yok dostum kendim bir sürü uyumsuz tweak kurdum ve tekrar sildim.yonetici kardes degistire bilirsin yazmis az kala elamayi yiyoduk
bilgi icin tesekkur ederim ustad 2 defa jb kaybedince insan bi tirsiyor onun icin daha korkmayiz ustad eyvallahelmada kalmak kötü birşey ama direk böyle korkma çoğu zamanda uyumsuz bir tweak kurunca cihaz direk springboard hatası veriyor yani hemen korkacak bir durum yok dostum kendim bir sürü uyumsuz tweak kurdum ve tekrar sildim.