S Sertug Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 10 Tem 2018 Mesaj 33 Tepkime puanı 14 28 Ağu 2019 #1 Arkadaşlar seçtiğimiz bir uygulamanın arkaplanda hiç kapanmamasını sağlayacak bir tweak var mı?
efsane -Copy/Paste- *unacceptable* Administrator Katılım 20 Ağu 2017 Mesaj 5,254 Tepkime puanı 4,479 28 Ağu 2019 #2 Sertug: Arkadaşlar seçtiğimiz bir uygulamanın arkaplanda hiç kapanmamasını sağlayacak bir tweak var mı? Genişletmek için tıkla ... Repo: Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Kurulacak Tweakler: Açık olan bir uygulamadan , denetim merkezini açarak aktif edeceksin ve o açık olan uygulamayı arkaplanda kapatmıyacaksın OK:)
Sertug: Arkadaşlar seçtiğimiz bir uygulamanın arkaplanda hiç kapanmamasını sağlayacak bir tweak var mı? Genişletmek için tıkla ... Repo: Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Kurulacak Tweakler: Açık olan bir uygulamadan , denetim merkezini açarak aktif edeceksin ve o açık olan uygulamayı arkaplanda kapatmıyacaksın OK:)
S Sertug Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 10 Tem 2018 Mesaj 33 Tepkime puanı 14 28 Ağu 2019 #3 efsane6: Repo: Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Kurulacak Tweakler: Açık olan bir uygulamadan , denetim merkezini açarak aktif edeceksin ve o açık olan uygulamayı arkaplanda kapatmıyacaksın OK:) Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim iOS 12 yazanı yükleyemedim ama tweak’i ve cctoogle yazanı yükledim dediğiniz gibi yaptım.
efsane6: Repo: Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Kurulacak Tweakler: Açık olan bir uygulamadan , denetim merkezini açarak aktif edeceksin ve o açık olan uygulamayı arkaplanda kapatmıyacaksın OK:) Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim iOS 12 yazanı yükleyemedim ama tweak’i ve cctoogle yazanı yükledim dediğiniz gibi yaptım.