Neler yeni

Arka planda çalışan uygulamaları kapatan tweak

fearveli

Aktif Üye
JailbreakTR
Şarjda pubg oynarken şarj düşüyor batarya tüketen uygulamaları toplu kapatma yapan tweak var mı acaba ?

Cihaz
7 plus
Sürüm
12.2
Böyle bir tweak paylaşılsa hiç fena olmaz.Hangi uygulamayı kullanacaksak öncesinde arka plandakileri temizleri en azından performans artışı olur ve ısınma yapmaz cihaz

Up yapalım :)) belki gören olur.
Benim merak ettiğim şu an cihazımfa arkada çalışan bütün uygulamaları görebileceğim Ve o uygulamaların ne kadar RAM harcadığını görebileceğim ve yine analiz edebileceğim bir tweak varmıdır?? Çünkü gerçektende yüklediğimiz ve kaldırdığımız tweaklarden kalan çöp Dosyalar hala arkada çalışıp azda olsa ramdan yediğine eminim.
[automerge]1583379284[/automerge]
Up yapalım :)) belki gören olur.
Benim merak ettiğim şu an cihazımfa arkada çalışan bütün uygulamaları görebileceğim Ve o uygulamaların ne kadar RAM harcadığını görebileceğim ve yine analiz edebileceğim bir tweak varmıdır?? Çünkü gerçektende yüklediğimiz ve kaldırdığımız tweaklarden kalan çöp Dosyalar hala arkada çalışıp azda olsa ramdan yediğine eminim.

Selam arkadaşlar tekrardan,
Forumda araştırmalarım sonunda
cydia - CocoaTop
AppStore - CPU-x
Cihazımda arkada çalışan uygulamaların tükettiği RAM miktarını gösterebilecek bu iki uygulamayı öğrendim. Yalnız CPU-x CocoaTopun yanında çok basit kalmış bir uygulama ve cocoatopun çok daha ötede olduğunu anladım. Ama cocoatop uygulamasının nasıl analiz edildiğini anlayabilmiş değilim. Videolarını izlediğimde hiç Türkçe videoya rastlayamadım. Forumda paylaşılabilecek bir konu aslında ama bilen kişilerin yapması daha mantıklı olurdu. Bu uygulamanın (CocoaTop ) neye göre ve nasıl çakıştığını yazan rakamların neyi gösterdiğini bilen var mı? Çünkü bazı uygulamalar binlerle ölçülürsen bazıları on yada yüzlerle ölçüm yapıyor ve hepsi kod ismiyle yazılmış. Yazılan kodların hangi uygulamayı temsil ettiğini nasıl anlayabilirim? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. Herkese iyi forumlar 🤚

Son düzenleme:
Choicyprefs adlı tweakı kullanabilirsiniz işinizi görür (13.3.1)

bu tweak sadece arka planda çalışan tweakları mı kapatıyor yoksa uygulamaları da kapatma seçeneği varmı ben kurdum da pek bişey anlayamadim

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selamlar. Eğer sistemde hangi uygulamanın ne kadar ram ve işlem gücünü harcadığını görmek istiyorsanız COCOATOP tweakini kurabilirsiniz.
Eğer oyuna girmeden önce bazı servisleri ve arkaplandaki uygulamaları kapatan bir tweak istiyorsanız bu android sistemlerde "oyun modu" ya da vb isimlerle oluyor.
Tavsiyem de açık servisleri kapatıp hata almadan oyunlarınıza devam etmeniz. İyi forumlar.

bu tweak sadece arka planda çalışan tweakları mı kapatıyor yoksa uygulamaları da kapatma seçeneği varmı ben kurdum da pek bişey anlayamadim

Arkaplanda çalışan uygulamalar diye bir bölüm var orada gözükmesi lazım

Killmyapps tweak ile yapabilirsiniz yalnız şöyle bir sıkıntısı var telefonu kitlediğinde arka plandaki uygulamaları otomatik olarak siler

Sadece ekran kilitlendiğinde

Geri