Neler yeni

Çözüldü AppStore'dan Uygulama İndirilemiyor

baris_karaer

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhaba dostlar. Cihazım iPhone 6S 12.1.2 JB'lidir. AppStore'a girip herhangi bir uygulama indirmek istediğimde, banner 3 saniye dönüp tekrar indir diye seçenek çıkartıyor. Yani hiç bir şekilde indirme başlatılamıyor. Çözüm olarak bilinen bir çok yöntemi denedim (İcleaner temizliği, adblock ve hosts ile ilgili tüm mekanizmaların iptali, Cihazı yeniden başlatıp JB aktif etmeden denemek vs) ama ne yazık ki çözüm bulamadım. Sevgili ağabeyim çok kıymetli Umut bey, Reddit'deki konularda iCleaner ile temizlenebilen bir Trojan olduğunu belirtti.

Çözüm önerisi sunan tüm değerli dostlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum :)

Merhaba dostlar. Cihazım iPhone 6S 12.1.2 JB'lidir. AppStore'a girip herhangi bir uygulama indirmek istediğimde, banner 3 saniye dönüp tekrar indir diye seçenek çıkartıyor. Yani hiç bir şekilde indirme başlatılamıyor. Çözüm olarak bilinen bir çok yöntemi denedim (İcleaner temizliği, adblock ve hosts ile ilgili tüm mekanizmaların iptali, Cihazı yeniden başlatıp JB aktif etmeden denemek vs) ama ne yazık ki çözüm bulamadım. Sevgili ağabeyim çok kıymetli Umut bey, Reddit'deki konularda iCleaner ile temizlenebilen bir Trojan olduğunu belirtti.

Çözüm önerisi sunan tüm değerli dostlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum :)

Konuda sorunun son bölümü ve çözümü var.

Verilen konuya baktım, problemimi orada da belirttim fakat konu içindeki çözüm bendeki problem ile eşleşmiyor ne yazık ki

Youtube Tools
System Info
Filza File Manager
Activator
Flipswitch
SwipeSelection
iCleanerPro
Instagram ++
Moveable9
Spotilife
Carbridge

Ayarlardan ekran süresi /içerik ve gizlilik sınırlamalarına/ itunes ve appstore alımları
84efeb2ffda2a8deb454f9511fb60d30.jpg
45c3e06d7cdaa6393ab61a11b277c00f.jpg

Yüklü tweaklarını sıra ile kaldırıp filza ile temizle ve dene
İnstagram+++ dan başla

Bu arada restore etmek istersen bu konudan yarım alabilirsin

Yüklü tweaklarını sıra ile kaldırıp filza ile temizle ve dene
Yüklü tweak'leri cydia'dan kaldırırım ama filza ile temizle derken, ne şekilde yapabilirim üstadım?
[automerge]1555617101[/automerge]
Bir de ekstra bir şey sormak istiyorum; iCleaner pro iOS12.1.2 desteklemiyor mu? Eski firmware'lerde, iCleaner Pro'yu açtığımızda, hafızalara dair üst üste iki ayrı bar vardı, şu an tek bar var

Denedim, aynı :(
11 Yıldır JB'li iPhone kullanan biri olarak, iOS 12'de yaşadığım bu sorunları daha önce yaşamamıştım :D

Maalesef jb zorlaştıkça sorunlar çoğaldı.
Deneyecek çok yöntem var sorunu bulmak için, İstersen restore yapabilirsin. Linkini verdiğim konuya bakarak.

şu an succesion'u indirdim ve çalıştırdım. ipsw download yapmakta. çıkan sonuçları olumlu/olumsuz paylaşacağım üstadım

Geri