N nihat1551 Çalışkan Üye JailbreakTR 11 Ara 2022 #26 aszxc: iPhone 11 ios 15.0'da XinaA15 ile çalışmıyor şu anlık fakat TrollStore versiyonu çalışıyor. Genişletmek için tıkla ... Trollstore versiyonu dediğiniz hangisi? Appstore++ var ise paylaşırmışsın Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
aszxc: iPhone 11 ios 15.0'da XinaA15 ile çalışmıyor şu anlık fakat TrollStore versiyonu çalışıyor. Genişletmek için tıkla ... Trollstore versiyonu dediğiniz hangisi? Appstore++ var ise paylaşırmışsın Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
aszxc Aktif Üye JailbreakTR 8 Ocak 2023 #27 nihat1551: Trollstore versiyonu dediğiniz hangisi? Appstore++ var ise paylaşırmışsın Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
nihat1551: Trollstore versiyonu dediğiniz hangisi? Appstore++ var ise paylaşırmışsın Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
P Paloma Kayıtlı Üye JailbreakTR 1 Ocak 2026 #28 Şuan çalışmıyor eski sürümleri göstermiyor sizde de öyle mi Son düzenleme: 1 Ocak 2026
aszxc Aktif Üye JailbreakTR Cuma saat 02:30'de #29 Hocam ben ios26ya gectigim icin bilgim yok. Kullanan arkadaslar bilgi verecektir.
P Paloma Kayıtlı Üye JailbreakTR Cuma saat 04:05'de #30 aszxc: Hocam ben ios26ya gectigim icin bilgim yok. Kullanan arkadaslar bilgi verecektir. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam serverda sıkıntı var muhtemelen
aszxc: Hocam ben ios26ya gectigim icin bilgim yok. Kullanan arkadaslar bilgi verecektir. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam serverda sıkıntı var muhtemelen
aszxc Aktif Üye JailbreakTR Salı saat 13:18'de #31 evet bende githubdan kontrol ettim. herkeste hata vermiş. Serverın sertfiikası bitmiş. Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
evet bende githubdan kontrol ettim. herkeste hata vermiş. Serverın sertfiikası bitmiş. Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.