N nihat1551 Çalışkan Üye JailbreakTR Katılım 24 Eki 2017 Mesaj 630 Tepkime puanı 115 11 Ara 2022 #26 aszxc: iPhone 11 ios 15.0'da XinaA15 ile çalışmıyor şu anlık fakat TrollStore versiyonu çalışıyor. Genişletmek için tıkla ... Trollstore versiyonu dediğiniz hangisi? Appstore++ var ise paylaşırmışsın Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
aszxc: iPhone 11 ios 15.0'da XinaA15 ile çalışmıyor şu anlık fakat TrollStore versiyonu çalışıyor. Genişletmek için tıkla ... Trollstore versiyonu dediğiniz hangisi? Appstore++ var ise paylaşırmışsın Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
aszxc Aktif Üye JailbreakTR Katılım 9 Mar 2019 Mesaj 159 Tepkime puanı 41 8 Ocak 2023 #27 nihat1551: Trollstore versiyonu dediğiniz hangisi? Appstore++ var ise paylaşırmışsın Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
nihat1551: Trollstore versiyonu dediğiniz hangisi? Appstore++ var ise paylaşırmışsın Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
P Paloma Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 9 Tem 2018 Mesaj 72 Tepkime puanı 9 1 Ocak 2026 #28 Şuan çalışmıyor eski sürümleri göstermiyor sizde de öyle mi Son düzenleme: 1 Ocak 2026
aszxc Aktif Üye JailbreakTR Katılım 9 Mar 2019 Mesaj 159 Tepkime puanı 41 2 Ocak 2026 #29 Hocam ben ios26ya gectigim icin bilgim yok. Kullanan arkadaslar bilgi verecektir.
P Paloma Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 9 Tem 2018 Mesaj 72 Tepkime puanı 9 2 Ocak 2026 #30 aszxc: Hocam ben ios26ya gectigim icin bilgim yok. Kullanan arkadaslar bilgi verecektir. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam serverda sıkıntı var muhtemelen
aszxc: Hocam ben ios26ya gectigim icin bilgim yok. Kullanan arkadaslar bilgi verecektir. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam serverda sıkıntı var muhtemelen
aszxc Aktif Üye JailbreakTR Katılım 9 Mar 2019 Mesaj 159 Tepkime puanı 41 6 Ocak 2026 #31 evet bende githubdan kontrol ettim. herkeste hata vermiş. Serverın sertfiikası bitmiş. Ziyaretçilere kapalı Giriş yap
evet bende githubdan kontrol ettim. herkeste hata vermiş. Serverın sertfiikası bitmiş. Ziyaretçilere kapalı Giriş yap