AppStore++

Riddiq

Aktif Üye
JailbreakTR
Merhaba arkadaşlar AppStore++ tweak bir kaç gündür çalışmıyor sizdede aynı sorun varmı? Eğer aynı sorun sizdede var ise alternatif başka tweak varmı acaba yardımcı olabilirseniz sevinirim

Cihaz
İphone SE
Sürüm
13.6
Bende de sorun var. Available yazıyor.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Çalışmıyor muhtemelen apple önlem aldı çözüm bulabilen varsa süper olur instagram'ı güncelledim berbat çalışıyor geri alamadım

Ben de de sorun var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sorunu çözdüm, appstore üzerinde versiyon düşüreceğiniz uygulamanın üzerine gidin, manuel instal seçip düşüreceğiniz versiyonu kopyalayıp bitti deyin sonra çıkan pencereye yapıştır deyip indirin

Sorunu çözdüm, appstore üzerinde versiyon düşüreceğiniz uygulamanın üzerine gidin, manuel instal seçip düşüreceğiniz versiyonu kopyalayıp bitti deyin sonra çıkan pencereye yapıştır deyip indirin

Kopyalayıp instal deyince AppStoreden atıyor

Ekli dosyalar

• 4111F47B-9638-4DA2-BBB3-17F22908FC55.png
    4111F47B-9638-4DA2-BBB3-17F22908FC55.png
    171.8 KB · Görüntüleme: 10
  • E779F567-75F1-45EA-AF1C-36B8D2EDC63E.png
    E779F567-75F1-45EA-AF1C-36B8D2EDC63E.png
    449.1 KB · Görüntüleme: 9
Kopyalayıp instal deyince AppStoreden atıyor

Bende atmıyor indirmeye başlıyor. Bi tweak appstore u çakışıyo olabilir. Tweakleri icleaner pro ile devre dışı bırakarak deneyebilirsin

Bende atmıyor indirmeye başlıyor. Bi tweak appstore u çakışıyo olabilir. Tweakleri icleaner pro ile devre dışı bırakarak deneyebilirsin

Teşekkür ederim deneyip haber vereceğim
[automerge]1664048376[/automerge]

Sizde hangi sürüm var acaba tweakleri devre dışı bıraktım gene atıyor

Teşekkür ederim deneyip haber vereceğim
[automerge]1664048376[/automerge]

Sizde hangi sürüm var acaba tweakleri devre dışı bıraktım gene atıyor

13.3

İşe yaramıyor AppStoreden atıyor ios13.7

0.10.1-5 güncellemesi ile tweak sorunsuz çalışıyoruz. Aplikasyondan atma ve ios 13'te yaşanan sorunlar giderilmiş. Sorun yaşayan arkadaşlar, tekrar deneyin.

Repoya reklamsızı eklense de yüklesek :)

Evet sorun güncelleme ile çözüldü

0.10.1-5 güncellemesi ile tweak sorunsuz çalışıyoruz. Aplikasyondan atma ve ios 13'te yaşanan sorunlar giderilmiş. Sorun yaşayan arkadaşlar, tekrar deneyin.
hangi repoda var bu sürüm

0.10.1-5 sürüm ile düzeldi. Reklam da çıkmadı gerçi reklam engelleyici tweak var onun ile ilgili olabilir(mybloxx)

cokepokes.github.io/ reposundan yükleyince oldu. Şimdi sorun düzeldi.
teşekkürler.

mağazadaki oyun ios 15 istiyor bende ios 14 var bunu nasıl çözeriz

Geri