Apple Watch Hakkında

Emn5805

Aktif Üye
JailbreakTR
Merhaba arkadaşlar. Kafama takınılan bir soru var. Apple Watch series 1 almak istiyorum ama 0 olarak param yetmiyor. İkinci el böyle bir şey gördüm. Demo mod yüklü diyor, ondan fiyatı az orijinal yazılım artırılıp kullanılabilir diyorlar. Bunlar ne kadar doğru ve güvenlidir?
İ Watch 2 42mm rosegoldİlan No: 715214840

APPLE WATCH SERİ 1 38 MM WHİTEİlan No: 698997462

demo sakın alma orj yazılım atamazsın ona
[automerge]1565348160[/automerge]
demo sakın alma orj yazılım atamazsın ona
atarsın ama 100$ lık bi alet alman lazım o aleti watcha bağlicaksın ve öyle restore atıcaksın bu aleti de türkiyede bulman cok zor sadece apple storede falan vardır
[automerge]1565348206[/automerge]
bunlarla hic ugraşma sen git güzelinden bi mi band 4 al 👍🏻

Merhaba arkadaşlar. Kafama takınılan bir soru var. Apple Watch series 1 almak istiyorum ama 0 olarak param yetmiyor. İkinci el böyle bir şey gördüm. Demo mod yüklü diyor, ondan fiyatı az orijinal yazılım artırılıp kullanılabilir diyorlar. Bunlar ne kadar doğru ve güvenlidir?
İ Watch 2 42mm rosegoldİlan No: 715214840

APPLE WATCH SERİ 1 38 MM WHİTEİlan No: 698997462
2 el bakıyordum bende bu gözüme çarptı incele istersen.

Amazon veya Aliexpress'den iBus S1 cihazını almanız ve MacOS veya Hackintosh işletim sistemli bilgisayara sahip olmanız gerekiyor. Youtube da şöyle bir video var.

Geri