hard reset atmayı denedinizmiDün gece jailbreaklı telefonumun şarjı bitmiş ve kapanmış ben uyurken sabah şarja taktığımda ise elma logosunda kaldı 15 dakikadır böyle
Denedim fakat yine logoda kalıyor 12.2 sürümünden sıfırlama şansım varmı otomatikmi güncellenir yoksa itunesdenhard reset atmayı denedinizmi
cihazı pc ye baglayıp dfu modda cihazı 12.4 sürümüne sıfırlıcaktır. Bu sürümede jb varDenedim fakat yine logoda kalıyor 12.2 sürümünden sıfırlama şansım varmı otomatikmi güncellenir yoksa itunesden
Ha Jb varsa yapiyim teşekkür Ederimcihazı pc ye baglayıp dfu modda cihazı 12.4 sürümüne sıfırlıcaktır. Bu sürümede jb var
evet hala var jbHa Jb varsa yapiyim teşekkür Ederim
dfu modunda demez.şuanda böyle seri numarası yok diyor normal mi yoksa başka bi işlemmi yapmalıyım
Ekli dosyayı görüntüle 13491
dfu modunda deil ekran tamamen kapalı telefonda ama itunesden 12.4 indir yazısı çıkmıştı tıkladım indiriyo sanıırmdfu modunda demez.
sol üstte indirme simgesinde göstermesi lazımdfu modunda deil ekran tamamen kapalı telefonda ama itunesden 12.4 indir yazısı çıkmıştı tıkladım indiriyo sanıırm
o ekran dfu modu işte indirsin kursun bekledfu modunda deil ekran tamamen kapalı telefonda ama itunesden 12.4 indir yazısı çıkmıştı tıkladım indiriyo sanıırm