Apple kimligi

corleone

Aktif Üye
JailbreakTR
Merhabalar apple kimligimle giris yaparken ankara altindagdan giris yapilmak isteniyor falan diyor. Ben istanbuldayim. Hesabimmi ele gecirildi. Yoksa normalmi.00E185AA-AF2C-4D76-BD36-E25F536D4EC5.png

Cihaz
İphone 7
Sürüm
11.1
Normal hocam hesabın falan ele geçirilmedi :)

Guvenemedim site adres cubuguda yesil degildi.
[automerge]1523733829[/automerge]
6DC65123-9981-475F-B9A2-211F31CE9677.png

o zamn direk bu linke tıklayın aynı adrese gidecektir zaten

konumlandırmada tam yeri almıyor.. Konulandırma servisleri belirli bir çapta görür yerinizi ki çap da km bazından bakıldığında 10km ye kadar çıkabilir. Ondan dolayı eğer link bildiğiniz link ise sıkıntı olmayacaktır.
Bir de iki adımlı güvenlik aktifse korkmayın ;)

konumlandırmada tam yeri almıyor.. Konulandırma servisleri belirli bir çapta görür yerinizi ki çap da km bazından bakıldığında 10km ye kadar çıkabilir. Ondan dolayı eğer link bildiğiniz link ise sıkıntı olmayacaktır.
Bir de iki adımlı güvenlik aktifse korkmayın ;)

İstanbul ankara konum baya kaymis konumda acik degildi zaten. İki adimli guvenlik aktif. Bi randevu alacaktim su jb yuzunden alamadim :) tesekkurler yardimlariniz icin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İstanbul ankara konum baya kaymis konumda acik degildi zaten. İki adimli guvenlik aktif. Bi randevu alacaktim su jb yuzunden alamadim :) tesekkurler yardimlariniz icin.

Konum açık değilse zaten çok normal bi tip durum :)

Konum açık değilse zaten çok normal bi tip durum :)

İste jb olunca tirsiyo insan :)

Bende Antalyada giriş yaparken İstanbul olarak uyarı çıkıyor. Hata payı Türkiyenin bi ucundan diğer ucuna :D

Yanılmıyorsam Girişlerde Gösyeriles lokasyon int servis sağlayıcılarının yönlendirdiği lokasyonu gösteriyor giriş yapılan konumu değil

Geri