atilramazan Aktif Üye JailbreakTR 10 Eyl 2019 #1 Sileo da orijinal reposundan indirmeye çalıştığımda bu hatayı veriyor
C chatintok Aktif Üye JailbreakTR 10 Eyl 2019 #2 Bende de aynı sorun mevcut. Zebra dan denedim yine olmadı.
Crawlinq Kayıtlı Üye JailbreakTR Yasaklı 10 Eyl 2019 #3 Burdan Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
hsyn.cente Aktif Üye JailbreakTR 10 Eyl 2019 #4 Crawlinq: Burdan Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Clioda yok mu appcake ekledim ama boş gözüküyor Ekli dosyalar 2147D541-7C49-4FE1-AE5C-9B37575D4427.png 112.1 KB · Görüntüleme: 11
Crawlinq: Burdan Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Clioda yok mu appcake ekledim ama boş gözüküyor
srdgny aseggesa Administrator 10 Eyl 2019 #6 Sileo da appcake reposu güvenilmeyen tehlikeli kaynaklar kategorisine girdiği için yükleyemezsiniz.
hsyn.cente Aktif Üye JailbreakTR 10 Eyl 2019 #7 srdgny: Sileo da appcake reposu güvenilmeyen tehlikeli kaynaklar kategorisine girdiği için yükleyemezsiniz. Genişletmek için tıkla ... Crawlinq: Burdan Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... evet öyle yazıyor anladım geri sildim
srdgny: Sileo da appcake reposu güvenilmeyen tehlikeli kaynaklar kategorisine girdiği için yükleyemezsiniz. Genişletmek için tıkla ... Crawlinq: Burdan Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... evet öyle yazıyor anladım geri sildim
atilramazan Aktif Üye JailbreakTR 10 Eyl 2019 #8 srdgny: Sileo da appcake reposu güvenilmeyen tehlikeli kaynaklar kategorisine girdiği için yükleyemezsiniz. Genişletmek için tıkla ... Aslında ne kadar bunu desteklemesem de kullanıcılarını casus yazılıma karşı koruma işlevi gayet güzel bir durum
srdgny: Sileo da appcake reposu güvenilmeyen tehlikeli kaynaklar kategorisine girdiği için yükleyemezsiniz. Genişletmek için tıkla ... Aslında ne kadar bunu desteklemesem de kullanıcılarını casus yazılıma karşı koruma işlevi gayet güzel bir durum