Çözüldü App Store Kaldırılan Uygulama Hk.

vahcet12

Aktif Üye
JailbreakTR
Merhaba,

App Store'dan kaldırılan bir uygulama var.
Şuan yüklü ve aktif olarak kullanmaktadır.
Misal telefonuma veri kurtarmadan versiyon atmam gereken bir durum oldu ve ben bu uygulama kaybetmek istemiyorum.
Bu uygulamayı herhangi bir şekilde Pc ye aktarıp, istediğim zaman tekrar kurabileceğim bir program var mıdır?

Cihazım Jailbreaksiz.

Bendede olmuştu itunes ile pc ye ve iclouda yedek aldım yedek yükleme yapınca geliyor uygulama ama uygulama telde yüklü olması lazım, yedekleme cihazı i tunesle sıfırladıktan sonra kurunca çok stabil çalışmaybiliyor diye artık bende kullanmıyorum. Followers diye uygulma çok işime yaramıştı

Bendede olmuştu itunes ile pc ye ve iclouda yedek aldım yedek yükleme yapınca geliyor uygulama ama uygulama telde yüklü olması lazım, yedekleme cihazı i tunesle sıfırladıktan sonra kurunca çok stabil çalışmaybiliyor diye artık bende kullanmıyorum. Followers diye uygulma çok işime yaramıştı
Şimdi şöyle. iTunes ve iCloud'da sadece 1 adet uygulamayı seçemiyorsunuz. Komple telefon yedeği alıyor. Benim demek istediğim sadece bu programı yedek alıp (APK gibi) dilediğim zaman sıfırdan kurulmuş bir iPhone'a kurmak istiyorum. Uygulama şuan cihazda yüklü. iPlay diye bir uygulama. JB olmadan Youtube'da ki müzikleri indirip arka planda falan dinleyebiliyorsun. Üstelik Spotify kalitesinde diyebilirim. AppStore'da şuan yok. O yüzden bunu yedek almam lazım :(

Şimdi şöyle. iTunes ve iCloud'da sadece 1 adet uygulamayı seçemiyorsunuz. Komple telefon yedeği alıyor. Benim demek istediğim sadece bu programı yedek alıp (APK gibi) dilediğim zaman sıfırdan kurulmuş bir iPhone'a kurmak istiyorum. Uygulama şuan cihazda yüklü. iPlay diye bir uygulama. JB olmadan Youtube'da ki müzikleri indirip arka planda falan dinleyebiliyorsun. Üstelik Spotify kalitesinde diyebilirim. AppStore'da şuan yok. O yüzden bunu yedek almam lazım :(
iTunes Üzerinden Uygulama Yükleme Geri Geldi

bu konudaki itunes sürümünü pc ye yükleyip uygulama yedeklemeyi dener misin? ipa olarak dışarı alabilirsin.. Ondan sonra da pc de yedekli tutup istediğin zaman yüklersin.

Burada bulabiliyorsun 1 kez indirmişsen diye biliyorum
8c7598abbddca949757b193dc6899e18.png

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet, iPlay'i tekrar yükledim bu yöntemle. Yanlış yönlendirme olmasın. Sistemi sıfırlamadım, daha önce silmiş olduğum uygulamayı tekrar yükledim.

Teşekkür ederim. Bu yöntemi biliyorum da sıfırladıktan sonra genede bu yöntem işe yarar mı acaba?

Teşekkür ederim. Bu yöntemi biliyorum da sıfırladıktan sonra genede bu yöntem işe yarar mı acaba?

Aynı apple hesabıyla giriş yapacaksan evet.

Edit;
c8260bbebc24639546394c898a8d5646.png

Bu uygulamalar artık appstore da yok fakat 2 sene önceydi sanırım ben kurmuştum :)

Aynı apple hesabıyla giriş yapacaksan evet.

Edit;
c8260bbebc24639546394c898a8d5646.png

Bu uygulamalar artık appstore da yok fakat 2 sene önceydi sanırım ben kurmuştum :)

Vallahi bendede şuan öyle görünüyor.
Teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için...

Geri