okyanusumur Kayıtlı Üye JailbreakTR Yasaklı Katılım 26 Şub 2019 Mesaj 71 Tepkime puanı 11 3 Tem 2019 #1 anemone tweak respringte döngüsüne sokuyordu yani hata veriyordu ne durumda bilgisi olan arkadaşımız varmıdır ?
anemone tweak respringte döngüsüne sokuyordu yani hata veriyordu ne durumda bilgisi olan arkadaşımız varmıdır ?
uydufly Jailbreaking JailbreakTR Katılım 11 Tem 2018 Mesaj 1,896 Tepkime puanı 549 3 Tem 2019 #2 okyanusumur: anemone tweak respringte döngüsüne sokuyordu yani hata veriyordu ne durumda bilgisi olan arkadaşımız varmıdır ? Genişletmek için tıkla ... anemone uncover da sıkıntılı kardeş.eger uncover kullanıyorsan hiç bulaşma derim.snowboard veya ithemer işini görür..
okyanusumur: anemone tweak respringte döngüsüne sokuyordu yani hata veriyordu ne durumda bilgisi olan arkadaşımız varmıdır ? Genişletmek için tıkla ... anemone uncover da sıkıntılı kardeş.eger uncover kullanıyorsan hiç bulaşma derim.snowboard veya ithemer işini görür..
okyanusumur Kayıtlı Üye JailbreakTR Yasaklı Katılım 26 Şub 2019 Mesaj 71 Tepkime puanı 11 3 Tem 2019 #3 belki güncel bir repo sorunu çözmüştür umuduyla sormak istemiştim :) ithemer ücretli bir tweakti yanılmıyorsam
belki güncel bir repo sorunu çözmüştür umuduyla sormak istemiştim :) ithemer ücretli bir tweakti yanılmıyorsam
uydufly Jailbreaking JailbreakTR Katılım 11 Tem 2018 Mesaj 1,896 Tepkime puanı 549 3 Tem 2019 #4 okyanusumur: belki güncel bir repo sorunu çözmüştür umuduyla sormak istemiştim :) ithemer ücretli bir tweakti yanılmıyorsam Genişletmek için tıkla ... SnowBoard kullan.ben gayet memnunum kullanıyorum. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
okyanusumur: belki güncel bir repo sorunu çözmüştür umuduyla sormak istemiştim :) ithemer ücretli bir tweakti yanılmıyorsam Genişletmek için tıkla ... SnowBoard kullan.ben gayet memnunum kullanıyorum. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi