Çözüldü Amour Tweak Sorunu

RapunzelBenim

Banned
Yasaklı
Arkadaşlar indirmeyi Çok Sevdiğim İçin bu sabah Yeni Bir Tweak Yayınlanmış 11.2.2 Jailreakli Cihazıma Amour Diye Tweak Kurdum Resping den Sonra Cihaz Zor Açıldı Rebot Ederek Açtım Fakat Şimdi Hiçbir Şekilde Electra İle Jailbreak Yapamıyorum Sanırım O Tweak İzin Vermiyor Sorum Şu Cihaz Jailbreak Olmadan Bu Tweaki Nasıl Kaldıracam?Tüm Sorun O Tweak Lütfen Acil Yardım Edin Daha İndireceğim Çok Şey Var Lütfen Bir Babayiğit Pc Olmadan Hal Olur Desin..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tweakleri devredışı bırakıp jb yapma seçeneği yok muydu electrada onu kapatıp jb yaparsan cydia yı açıp silersin de

Tweakleri devredışı bırakıp jb yapma seçeneği yok muydu electrada onu kapatıp jb yaparsan cydia yı açıp silersin de

Var bi deneyim dur dediğini bunarada amour tweakidde sorunlu arkadaşlar yüklemesin forumda yönetici kimse bi ilgilensin

Var bi deneyim dur dediğini bunarada amour tweakidde sorunlu arkadaşlar yüklemesin forumda yönetici kimse bi ilgilensin

Orasını bilemeyiz dostum belki sende ki bir tweakle çakışma yapıyor ya da electrayla alakalı bir derdi vardır.

Kardeşim Çok Saol Sorun Çözüldü Sayende Adamsın...

Kardeşim Bir Sorum Daha. Ar Bilgin Varsa Bu Sileo Diye Bişi Yüklendi Onu Kullanmıyım Ama Kaldır Butonuna Basın Beni Korkutan Bi Uyarı Veriyor Sence Kaldırsam Sorun Yaratırmı?
558c7c33dd03cbff3ba51dd0df1b9a75.jpg

Gülümse Kaderine

Aynen dostum sileo electranın cydia yerine tasarlamış olduğu yeni nesil jb arayüzüdür. ve bildiğim kadarı ile electra jb kullanıcılarının cihazlarında mecburen kuruluyor. Kalmasında bir zarar yok ama kaldırma girişimi cihazına hasar verebilir bilgin olsun.

Aynen dostum sileo electranın cydia yerine tasarlamış olduğu yeni nesil jb arayüzüdür. ve bildiğim kadarı ile electra jb kullanıcılarının cihazlarında mecburen kuruluyor. Kalmasında bir zarar yok ama kaldırma girişimi cihazına hasar verebilir bilgin olsun.

Yani sevsekte kulanmasakta kalmasımı gerek nete araştırdım kaldırma video falan yok

Gülümse Kaderine

Dostum konuyu yardım destek kategorisine açman lazımdı.

Bitane video var adam kaldırıyor sileo kaldırma yazınca google çıkıyor yapsakmı aceba bir bakarmısım adam siliyor orda sileo yu!

Gülümse Kaderine

tek bir tavsiyem var dostum, dokunma. 👍

Sileo varsin kalsin ne olacakki. Kaldigi surece hesabindan 10 tl mi dusuyo

downloading...%99

Geri