Yine @veyselfurkan arkadaşın dediği yöntemle mi oluyornPlayer kullanıyorum, bulduğum, kullandığım en iyi player.
Bu altyazı/dublaj değiştirme ayarları MP4 dosyalarında bulunmaz. MKV uzantılı video dosyalarıdır. MKV uzantılı film/video'yu bilgisayara indirdikten sonra telefonuna VLC Player indir. iTunes'ten eşzamanlamaya gerek kalmadan, tüm video dosyalarını 'Dosya Transferi' bölümünden VLC uygulamana yükleyebilirsin.
Not: VLC, hem PC için, hem de telefonlar için en kapsamlı video/müzik oynatıcısıdır.

Bu altyazı/dublaj değiştirme ayarları MP4 dosyalarında bulunmaz. MKV uzantılı video dosyalarıdır. MKV uzantılı film/video'yu bilgisayara indirdikten sonra telefonuna VLC Player indir. iTunes'ten eşzamanlamaya gerek kalmadan, tüm video dosyalarını 'Dosya Transferi' bölümünden VLC uygulamana yükleyebilirsin.
Not: VLC, hem PC için, hem de telefonlar için en kapsamlı video/müzik oynatıcısıdır.
Liste yapmayı deneyin o zaman olacaktır büyük ihtimalle.Merhaba 10.3.3 64bit IPhone6 telefonumda VLC player kullanıyorum. Telefona indirdiğim müzik kliplerini arka arkaya çalmaya çalışıyorum. Bir türlü olmuyor. Araba kullanırken Carbridge ile aracı yansıtıyorum. Klibin biri bitince diğerine otomatik olarak geçmiyor. Bu konuyla sağ alt köşede bir buton var fakat çalışmıyor. Sizde de bu şekilde mi?
Ya da bu işi yapabilecek başka bir player bilen var mı acaba?
[automerge]1537511453[/automerge]
Ekli dosyayı görüntüle 7551
[automerge]1537511488[/automerge]
Resimdeki buton çalışmıyor yada ben bir yerde liste mi yapmam lazım? Bir türlü bulamadım.
[automerge]1537511652[/automerge]
Ekli dosyayı görüntüle 7552
[automerge]1537516330[/automerge]
Jailbreak olmayan bir iphone 7 plus telefonda da denedim. Sorun VLC programı ile ilgili.
Sıradaki videoya otomatik geçmiyor maalesef.
Liste yapmayı deneyin o zaman olacaktır büyük ihtimalle.