Altstore açılmıyor

danielnecippe

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
merhaba, cihazım 6s 13.5 jailbreakli idi.altstore imza süresi geldi aynı zamanda güncelleme yapmamı da istedi. imzayı yeniledim güncellemeyi yaptım ancak altstore a giriş yaptığımda açılmadı uygulamadan atıp durdu. itunes icloud silip yeniden yükledim güncelleştirmeleri kontrol ettim bir sonuca ulaşamadım yine altstore a giriş yaptığımda uygulamadan atıyor. altsigner ile denedim ona giriş yapmaya çalıştığımda şifre hatalı diyor, uygulamaya özgü parola kullandım yine giriş yapamıyorum. yardımcı olabilir misiniz?

Cihaz
iphone 6s
Sürüm
13.5
selamlar. altstoreyi pc den tekrar yükler misiniz?

[INFO]merhaba , daha önce silip yüklemiştim yeniden silip yükledim ancak yine sonuç aynı. ayrıca yüklenince sanki bildirim var gibi uygulama resminin sağ üstünde 1 yazıyor.halbuki yeni yükledim hem güncel hem sıfır uygulama.başka önerisi olan var ise yardım ederse sevinirim.[/INFO]

İtunes ve iCloudu windows store’dan değilde apple web sitesinden indir. Yazının tamamını okuduğunda web sitesinden indir göreceksiniz. Ayrıntılı bilgi için Altstore.io sitesinde sağ üstte FAQ bölümünde kurulum ayrıntılarını iyice oku

sorun malesef bu şekilde de çözülmüyor. redditten bir çözüm bularak altstore un önceki versiyonunu indirip güncelleme yapmadan yükleme yaptım halloldu, 13.5 sürümünde yeni versiyon çalışmıyor twitterda binlerce insan bu sorundan bahsediyor. farklı bir çözüm ise 3utoolstan jb yaparak reprovision reborn kurulumu yapmak.

Ben bilgisayardan altsoreyi bir türlü yükleyemiyorum. İndiriliyor diyor ama telefona yüklenen bişey yok. Sorun nerede anlayamadım.

sorun malesef bu şekilde de çözülmüyor. redditten bir çözüm bularak altstore un önceki versiyonunu indirip güncelleme yapmadan yükleme yaptım halloldu, 13.5 sürümünde yeni versiyon çalışmıyor twitterda binlerce insan bu sorundan bahsediyor. farklı bir çözüm ise 3utoolstan jb yaparak reprovision reborn kurulumu yapmak.

Hocam bulduğun eski sürüm linkini paylaşır mısın? sabahtan beri ben de aynı sorunu yaşıyordum.

Hocam bulduğun eski sürüm linkini paylaşır mısın? sabahtan beri ben de aynı sorunu yaşıyordum.

eski sürümü silip pcyi yeniden başlatın aynı zamanda telefondan da silin altstoreyi. telefonu da yeniden başlatın. sonra linkteki sürümü indirip güncellemeden telefona kurun.

Arkadaşlar bu sorun şu an sadece eski IOS sürümlerinde var. Şu an jb aktif olmayan telefonum IOS 15.2 Beta sürümünde AltStore yüklü ve stabil bir şekilde çalışıyor ama jb aktif olan telefonum IOS 12.5.5’te aynı sorunu bende yaşamaktayım ve bence bu AltStore pc ve mobil güncellemesinden kaynaklı bir durum.

Son düzenleme:
14.4 jailbreak için altstore yüklemeye çalışıyorum ama telefona bir türlü yüklenmiyor. Altstore yükleyebilen var mı? farklı bişeyde yapmıyorum. Daha önce çok yükledim ama şimdi yükleyemiyorum. Sorun ne olabilir?

benim 2 adet windows 10 bilgisayarım var ikisindede altserver ı çalıştıramıyorum yüklüyor açma kısmına gelince yok :D çözüm bilen varmı

Geri