sbariskoroglu Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 19 Eyl 2018 Mesaj 56 Tepkime puanı 7 3 Nis 2021 #1 Altserver ile uncover yüklerken iki faktörlü doğrulama uyarısı alıyorum. Aşabilip ipayı yükleyebileceğim bir yöntem var mıdır teşekkürler
Altserver ile uncover yüklerken iki faktörlü doğrulama uyarısı alıyorum. Aşabilip ipayı yükleyebileceğim bir yöntem var mıdır teşekkürler
efsane -Copy/Paste- *unacceptable* Administrator Katılım 20 Ağu 2017 Mesaj 5,254 Tepkime puanı 4,479 4 Nis 2021 #2 sbariskoroglu: Altserver ile uncover yüklerken iki faktörlü doğrulama uyarısı alıyorum. Aşabilip ipayı yükleyebileceğim bir yöntem var mıdır teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Uygulamaya özgü parola alman gerekiyor ve o aldığın parola ile işlem devam eder
sbariskoroglu: Altserver ile uncover yüklerken iki faktörlü doğrulama uyarısı alıyorum. Aşabilip ipayı yükleyebileceğim bir yöntem var mıdır teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Uygulamaya özgü parola alman gerekiyor ve o aldığın parola ile işlem devam eder