Neler yeni

Aliexpress 'den bedava ürün denemesi..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hbasdereli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

Hbasdereli

Guest
Aliexpress uygulamasını birçoğumuz kullanıyoruz. belki bilen de vardır ama yinede bilmeyen arkadaş varsa faydalanması açısından bilgi vereyim.
Aliexpress mobil uygulamasını yüklediğiniz zaman ana sayfa da bedava deneme bölümünden günlük 2 adet ürüne bedava başvurusunda bulunup çekilişe katılabilirsiniz. eğer çekiliş size çıkarsa 0.01 dolar ödeyip ürüne bedava sahip olabiliyorsunuz..

bugün bana satış fiyatı yaklaşık 13 $ olan telefon standı çıktı.

Ekli dosyalar

• Screenshot.png
    Screenshot.png
    34.1 KB · Görüntüleme: 90
  • Screenshot (1).png
    Screenshot (1).png
    123.4 KB · Görüntüleme: 91
Aliexpress uygulamasını birçoğumuz kullanıyoruz. belki bilen de vardır ama yinede bilmeyen arkadaş varsa faydalanması açısından bilgi vereyim.
Aliexpress mobil uygulamasını yüklediğiniz zaman ana sayfa da bedava deneme bölümünden günlük 2 adet ürüne bedava başvurusunda bulunup çekilişe katılabilirsiniz. eğer çekiliş size çıkarsa 0.01 dolar ödeyip ürüne bedava sahip olabiliyorsunuz..

bugün bana satış fiyatı yaklaşık 13 $ olan telefon standı çıktı.
O kadar alışveriş yaptım ve bedava olayını neredeyse her gün denedim ama bir türlü kazanamadım helal olsun 👏🏾😊

Hocam sonuçlar bildirim olarak mı geliyor,bende katıldım ama başvuru bölüm de olumlu,olumsuz bişey yok

Aliexpres Wish vs gibi cin alışveriş sitelerinde hakikaten bedava alışveriş yapan arkadaşlarım var. Nasıl olduğunu felan anlattılar ama zaman ayırıp yapmadım. İligini kuruttular :)

Geri