Arada uçuk bir fiyat farkı olmadığı için mantık olarak Xr daha iyi pil ve işlemciye sahip. XR'ı tercih etmek daha mantıklı görünüyor.Arkadaşlar yeni telefon almayı düşünüyorum , 8 plus mı xr mi çok kararsızım . Özellikle XR kullanan varsa yorumlarını çok merak ediyorum selametle ..
abicim bulunduğum yerde teknosa var teknosadan almayı düşünüyorum ,, bazı arkadaşlarım teknosayı önermiyor , bilgin varmı bu konuda ,Şu an ikisi de var ben de ve kesinlikle XR
çMer 1 yildir XR JB li kullaniyorum pili kullanimi cok guzel boyut olarak guzel XS ayni ekran Guruntusu 8 plus ayni bence XR 8 plusa 10 ceker
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ilgin için çok teşekkürler abicimMer 1 yildir XR JB li kullaniyorum pili kullanimi cok guzel boyut olarak guzel XS ayni ekran Guruntusu 8 plus ayni bence XR 8 plusa 10 ceker
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
abicim bulunduğum yerde teknosa var teknosadan almayı düşünüyorum ,, bazı arkadaşlarım teknosayı önermiyor , bilgin varmı bu konuda ,
[automerge]1575366118[/automerge]
a
ç
ilgin için çok teşekkürler abicim
abicim bulunduğum yerde teknosa var teknosadan almayı düşünüyorum ,, bazı arkadaşlarım teknosayı önermiyor , bilgin varmı bu konuda , kararsızım ve süremde az
evet kesinlikle haklısın abicim ama fiyat her yerde aynı 6.500. birtek trendyolda indirimde 6000 .., Bulunduğum yerde sadece teknosa olduğu için kararaız kaldımSorun olmaz da herkesin farklı bir deneyimi vardır çok şükür telefon konusunda problem yaşamadım ama mutlaka fiyat karşılaştırması yap lütfen
İnternet üzerinden almayı düşünmez misin Hepsiburada N11 ve belirttiğin gibi Trendyol hatta türkcell bayi de olur bir bak istersen internet sitesinde 5900 olarak gösteriyorfi
evet kesinlikle haklısın abicim ama fiyat her yerde aynı 6.500. birtek trendyolda indirimde 6000 .., Bulunduğum yerde sadece teknosa olduğu için kararaız kaldım