2 Tane Facebook nasıl yüklenir

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dz3s2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dz3s2

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Jailbreak olmadan, 2 Adet Facebook ve Messenger nasıl yüklenir

Cihaz
İphone 11
Dual Space Social Manager:
Bu Uygulama İle Facebook, Twitter, Whatsapp, Instagram, SnapChat, WeeChat Ve Messenger Gibi Sosyal Ağ Uygulamalarını Bu Uygulamadan Sanki Yeni Yüklenmiş Gibi Daha Hiç Hesap Kayıtlanmamış Şekilde Kullanabilirsiniz.
İşte Link:

Eğer Çalışmama/ Açılmama vb. Sorunlar Yaşarsan:

Dual Accounts Multi Space App.
Bu Uygulama İle Sosyal Ağ Uygulamalarını Klonlayabilirsin.
[automerge]1621617247[/automerge]

App Store dan indirdiğin Facebook’un yanına birde facebookwolf kurarsan 2 tane Facebook olmuş olur 🤷🏻‍♂️ jail olmadan imzalı facebookwolf çalışıyor mu bilmiyorum.

App Store dan indirdiğin Facebook’un yanına birde facebookwolf kurarsan 2 tane Facebook olmuş olur 🤷🏻‍♂️ jail olmadan imzalı facebookwolf çalışıyor mu bilmiyorum.
Senin dediğin de olur. FacebookWolf iPA sını indirip Bilgisayarından imzalarsa telefonuna jailbreak olmadan aktarabilir. Ama ne gerek var app store da app kolanlama varken :))

ilk dediğiniz uygulamayı indirdim çok reklam cıkıyor, Pro versiyonu var içinden satın alınıyor ne işe yarıyoe anlatmamışlar reklam kaldırmak içinmi ?

ilk dediğiniz uygulamayı indirdim çok reklam cıkıyor, Pro versiyonu var içinden satın alınıyor ne işe yarıyoe anlatmamışlar reklam kaldırmak içinmi ?
Uygulama içi satın alma mı?
Herhalde Reklam Kapatıcı. Ama eğer Reklam Kapatıcı İstiyorsan Onu Satın Alma. Bedavaya Reklam Kapatıcı VPN var :)
Bu linke gir:
altlarda ya da en üstte biryerde install for ios tuşu var. Ona bas sonra konfigürasyon profilini yükle. Yükledikten sonra ayarlar uygulamasına gir. Ordanda: /genel/hakkında/sertifika güven ayarlarına gir. Orda AdBlock Luna nın verdiği ayarı aktif et. Eğer sol köşedeki iphone yazısının yanında VPN Yazıyorsa Aktif Demektir.
Uygulamaya Gir Ve Reklamlar Olmadan Kolayca Kullan :))

Bu anlattığınız yöntem tüm uygulamalar için geçerlimi ve bunu profil ayarlarımıza kayıt edersek herhangi bir sıkıntı olma durumu varmıdır

Bu anlattığınız yöntem tüm uygulamalar için geçerlimi ve bunu profil ayarlarımıza kayıt edersek herhangi bir sıkıntı olma durumu varmıdır
Tüm Uygulamalar İçin Geçerli. Hatta Safaride Gezinirken Bile Sitelerde Reklam Çıkmıyor.
Ve Ben 2 Yıldır Kullanıyorum Hiçbir Sıkıntı Yaşamadm

Geri