14.3 güncelleme hatası

Ikaysell3.3

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Unc0ver la jailbreak yapıp kaldırdım şimdi de telefonu güncelemek isteyince hata veriyor 14.3 te kalmak istiyorum ama istediğimde de güncelleyebileyim istiyorum sorun ne ? ne yapabilirim? Yardımcı olur musunuz

Cihaz
iPhone 7
Sürüm
14.3
İmzalarını aldıysan futurerestore yapabilirsin konuya forumdan bir bak.. Succession çalışıyorsa onunla aynı sürüme restore de edebilirsin 🤷🏻‍♂️ birde uncoveri neden kaldırdın ki 🤣🤣 hem jailbreak hem güncelleme 👀 ikisi aynı anda olmaz 🙈
Uncoveri yeniden kur, restore rootfs yap sonra telefonunu itunesle güncelle ==> bunu yaptıktan sonra jailbreki unut !!
Aklına gelirse de Checkra1n ararsın 🤷🏻‍♂️

Son düzenleme:
İmzalarını aldıysan futurerestore yapabilirsin konuya forumdan bir bak.. Succession çalışıyorsa onunla aynı sürüme restore de edebilirsin 🤷🏻‍♂️ birde uncoveri neden kaldırdın ki 🤣🤣 hem jailbreak hem güncelleme 👀 ikisi aynı anda olmaz 🙈
Uncoveri yeniden kur, restore rootfs yap sonra telefonunu itunesle güncelle ==> bunu yaptıktan sonra jailbreki unut !!
Aklına gelirse de Checkra1n ararsın 🤷🏻‍♂️
Uncover ı bilgisayarsız kurmuştum şu an bu hatayı alıyorum bildiğiniz bir çözüm var mı ?A9D8ABDD-FDD9-4F51-8BC4-4EF91160C0AD.png

şu anda ilk uncover yüklerken pc siz yükleyemezsiniz. dev imzalı ipa ile yüklersiniz. onun dışında sitelerden çalışanı bulmanız zor. bugün çalışır yarın calısmaz...

şu anda ilk uncover yüklerken pc siz yükleyemezsiniz. dev imzalı ipa ile yüklersiniz. onun dışında sitelerden çalışanı bulmanız zor. bugün çalışır yarın calısmaz...

Evet maalesef baya zor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri