13 Pro Max 15.1.1 Succession Restore hatası bakarmısınız

ugur010

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhabalar eski ios 14.3 ten 15.1.1 direk yedeklerimi attım tweak kalıntılarıda geldi cihazı komple sıfırlamak istiyorum cihaz succenisson da yaptım logları şu şekil yada farkli bildiginiz alternatif tweak varmı şu şekilde takılıyor

Ekli dosyalar

• F5C58BBE-0F9D-4B80-8CFA-2A8A506D3B25.png
    F5C58BBE-0F9D-4B80-8CFA-2A8A506D3B25.png
    569.1 KB · Görüntüleme: 26
  • D2FC77FB-1EC7-4769-B071-219F74633ACF.png
    D2FC77FB-1EC7-4769-B071-219F74633ACF.png
    199.3 KB · Görüntüleme: 25
restore etmene gerek yok icleaner pro yükle ayar dosyaları kısmında eski tweak kalıntılarını basit bir şekilde silebilirsin

Merhabalar eski ios 14.3 ten 15.1.1 direk yedeklerimi attım tweak kalıntılarıda geldi cihazı komple sıfırlamak istiyorum cihaz succenisson da yaptım logları şu şekil yada farkli bildiginiz alternatif tweak varmı şu şekilde takılıyor
Ne yaptınız son durum nedir?

Ne yaptınız son durum nedir?
Hocam xina diğer jbler gibi kök bırakmıyor reddit te kullanıcılar direk unjailbreak yaparak cihaz sıfırla yapınca hicbir kalıntı kalmadığını belirtti aynısını yaptım sorun yok suan kalıntısız kullanıyorum.

Hocam xina diğer jbler gibi kök bırakmıyor reddit te kullanıcılar direk unjailbreak yaparak cihaz sıfırla yapınca hicbir kalıntı kalmadığını belirtti aynısını yaptım sorun yok suan kalıntısız kullanıyorum.
Yani Succession Tweak çalışmadı.

Kardeşim o çalışmaz test reposunda güncel versiyon var onu yüklemeniz lazım

Zararlı repolardan crackli tweakler yüklediğin için böyle bir durumla karşılaşmış olma ihtimalin yüksek. Test olarak kullandığım iki cihazda, aynı sorunla ben de karşılaştım. Filza'dan falan manuel olarak da denedim ancak sorun devam etti. iCleanerPro ile tüm kalıntıları tek tek silmeme rağmen, sorun yine düzelmedi. SemiRestore 11-14 adında bir tweak ile iki cihazda sıfırlama yaptım. (ios 12 ve ios 13 cihazlar) Düzgün bir şekilde jailbreaki kaldırıp kurulum ekranına attı ancak yeniden jailbreak yaptığımda eski sorunlarla yeniden karşılaştım. Özet olarak; cihazları sıfırladı, kurulum ekranı geldi ancak tam temizlik yapamadı. Tweak ile ilgili konu Reddit forumlarında olacaktı, denk gelirseniz bakabilirsiniz.

doğru succusiona gerek yok onda

Geri