12.1.1 Beta 3 12.1.1 FR Yaparken hata alıyorum

PIRSUS

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Yasaklı
Öncelikle herkese iyi geceler iphone 7 cihazımı Fature restore yapmaya çalışırken failedwith error code=-67 hatası alıyorum acaba neden yardımcı olursanız sevinirim.
9122

Cihaz
iphone 7
Sürüm
12.1.1 Beta 3
Nonce değerini cihaza girdin mi?

Evet yanlış olmaması için kopyala yapıştır bile yaptım klavye sağ köşede geç diyor bastım böyle bir yazı çıkıyor.
9123

recovery mode girdim 2 3 defa nonce girdim shsh kayıtlarım biraz karma karışık halde sanırım 12.1.1 girdiğimde noapnonce dosyasında 2 tane dosya var 2 shsh dosyasında farklı nonceler yazıyor ikisinide denedim

recovery mode girdim 2 3 defa nonce girdim shsh kayıtlarım biraz karma karışık halde sanırım 12.1.1 girdiğimde noapnonce dosyasında 2 tane dosya var 2 shsh dosyasında farklı nonceler yazıyor ikisinide denedim
Nonce değerini Hangi shsh dosyasından aldıysanız işlem surasında onu kullanmalısınız. İşlem yapacağınız tüm dosyaları bir klasör içerine toplarsanız sorun yaşamazsınız.

nonce dosyası ile ilgili sorunu yok sep doğrularken hata alıyor

son fr sürümünü kurun

Benim iOS beta 12.1.1 monte set açmıyor telefon kapanıyor
[automerge]1550478821[/automerge]
Nonce

Bişey sorcam konu açamıyorum da bu 11.4 betaların hepsinin imzası kapandımı açık olanı varmı

tıklamayacan bunu kullancan yaptığın işlemleri tekrarla
şimdi bana verdiğin link'e tıkladım dosyayı indirdim içinde futurerestore.exe diye birşey var bunu tıklamadan nasıl kullacağım tıkladım hiç birşey açılmıyor bende tüm dosyaları bir araya getirdim verdiğin exe ile birlikte yine aynı hatayı alıyorum .s

yardım edebilecek birisi yok mu

Nonce ve SHSH dosyanızı yeniden indirin ve SHSH dosyasını hiç açmayın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yok ne yaptıysam olmadı süreki failedwith error code=-67 hatası alıyorum

Geri