W whofeedisid Aktif Üye JailbreakTR 30 Ocak 2019 #1 Merhaba, 5S 11.4.1 sürüm cihazım var. Nonceboot ile 10.3.3'e sürüm düşürebilir miyim? JB yapmadım daha ve SHSH kayıtları var. Bununla düşürebilir miyim?
Merhaba, 5S 11.4.1 sürüm cihazım var. Nonceboot ile 10.3.3'e sürüm düşürebilir miyim? JB yapmadım daha ve SHSH kayıtları var. Bununla düşürebilir miyim?
memurchan34 Kayıtlı Üye JailbreakTR 30 Ocak 2019 #2 Bu noncereboot nedir ne işe yarar bilen varsa açıklar mı 3 4 defa görüyorum ??? Nedir
yusuf_ Yetkili Administrator 30 Ocak 2019 #3 memurchan34: Bu noncereboot nedir ne işe yarar bilen varsa açıklar mı 3 4 defa görüyorum ??? Nedir Genişletmek için tıkla ... Future Restore yapmak için cihazda nonce değerini ayarlamaya yarıyor.
memurchan34: Bu noncereboot nedir ne işe yarar bilen varsa açıklar mı 3 4 defa görüyorum ??? Nedir Genişletmek için tıkla ... Future Restore yapmak için cihazda nonce değerini ayarlamaya yarıyor.
W whofeedisid Aktif Üye JailbreakTR 30 Ocak 2019 #4 yusuf.ozgul: Future Restore yapmak için cihazda nonce değerini ayarlamaya yarıyor. Genişletmek için tıkla ... Kodu girdikten sonra direk sürüm düşüyor mu başka işlemler yapılıyor mu?
yusuf.ozgul: Future Restore yapmak için cihazda nonce değerini ayarlamaya yarıyor. Genişletmek için tıkla ... Kodu girdikten sonra direk sürüm düşüyor mu başka işlemler yapılıyor mu?
crimeboss Aktif Üye JailbreakTR 30 Ocak 2019 #5 yusuf.ozgul: Future Restore yapmak için cihazda nonce değerini ayarlamaya yarıyor. Genişletmek için tıkla ... Hocam bu program hangi cihazları destekliyor ?
yusuf.ozgul: Future Restore yapmak için cihazda nonce değerini ayarlamaya yarıyor. Genişletmek için tıkla ... Hocam bu program hangi cihazları destekliyor ?
yusuf_ Yetkili Administrator 30 Ocak 2019 #6 whofeedisid: Kodu girdikten sonra direk sürüm düşüyor mu başka işlemler yapılıyor mu? Genişletmek için tıkla ... Daha çok işi var ancak şu an için Future Restore kullanılabilir değil. Detaylı bilgi için Future Restore konusuna bakabilirsiniz.
whofeedisid: Kodu girdikten sonra direk sürüm düşüyor mu başka işlemler yapılıyor mu? Genişletmek için tıkla ... Daha çok işi var ancak şu an için Future Restore kullanılabilir değil. Detaylı bilgi için Future Restore konusuna bakabilirsiniz.
yusuf_ Yetkili Administrator 30 Ocak 2019 #7 crimeboss: Hocam bu program hangi cihazları destekliyor ? Genişletmek için tıkla ... Tüm cihazları destekliyor olması lazım.
crimeboss: Hocam bu program hangi cihazları destekliyor ? Genişletmek için tıkla ... Tüm cihazları destekliyor olması lazım.
W whofeedisid Aktif Üye JailbreakTR 30 Ocak 2019 #8 yusuf.ozgul: Daha çok işi var ancak şu an için Future Restore kullanılabilir değil. Detaylı bilgi için Future Restore konusuna bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Bu işlemden sonra FR işlemleri aynen yapılıyor yani. Teşekkür ederim.
yusuf.ozgul: Daha çok işi var ancak şu an için Future Restore kullanılabilir değil. Detaylı bilgi için Future Restore konusuna bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Bu işlemden sonra FR işlemleri aynen yapılıyor yani. Teşekkür ederim.