Hadi yine iyisiniz Saurik 10.3.x kullanıcıları için Cydia üzerinden satın almaları aktif hale getirdi :thumbsup:
ios 10.3.x jb yapanlar cydiadan tweakleri satin ala bilirlerNe işe yarıyor bi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
i
ios 10.3.x jb yapanlar cydiadan tweakleri satin ala bilirlerNe işe yarıyor bi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Türkiye’de paypal yasaklı malesef yurtdışı üzerinden hesap alıp öyle deneyin.Satin alinamiyor yazisini yine cikiyor,izin vermiyor yani...
Daha önce satın aldıklarını kastediyorsan, cydia ana sayfasında facebook veya google hesbınla giriş yaparak eski satın aldıklarına ulaşabilirsin.Beyler tweakleri nasıl etkinleştiriyoruz?
Hocam cydiayı kullanırken hiç hesap açtığımı hatırlamıyorum ve hani 3 gün kullanım süresi veriyor ve sonra aktivasyon istiyor tweak'i kullanabilmek için. Bunu eskiden Cydia Enable ile yapardık şimdi kurdurtmuyor Cydia Enable'ı.. Cydia Installer sürüm düşürülmesi gerekiyor diyor fakat istediği sürüm mevcut değil.Daha önce satın aldıklarını kastediyorsan, cydia ana sayfasında facebook veya google hesbınla giriş yaparak eski satın aldıklarına ulaşabilirsin.
Yapmak istediğinizi tam olarak anlamadım. Ücretli tweakleri ücretsiz mi indirmek istiyorsunuz?Hocam cydiayı kullanırken hiç hesap açtığımı hatırlamıyorum ve hani 3 gün kullanım süresi veriyor ve sonra aktivasyon istiyor tweak'i kullanabilmek için. Bunu eskiden Cydia Enable ile yapardık şimdi kurdurtmuyor Cydia Enable'ı.. Cydia Installer sürüm düşürülmesi gerekiyor diyor fakat istediği sürüm mevcut değil.