R REDNECK Kayıtlı Üye JailbreakTR 20 Nis 2018 #1 Merhaba Arkadaşlar sadece 10.2 sürümüne sahip 6 veya 6s plus cihaza ihtiyacım var.
ayfly Aktif Üye JailbreakTR 20 Nis 2018 #2 REDNECK: Merhaba Arkadaşlar sadece 10.2 sürümüne sahip 6 veya 6s plus cihaza ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla ... yer nerde kardeşim.eger istanbuldaysan sana yardımcı olabılırım belkı....
REDNECK: Merhaba Arkadaşlar sadece 10.2 sürümüne sahip 6 veya 6s plus cihaza ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla ... yer nerde kardeşim.eger istanbuldaysan sana yardımcı olabılırım belkı....
R REDNECK Kayıtlı Üye JailbreakTR 20 Nis 2018 #3 izmir de yaşıyorum lakin oradan da irtibata geçirebileceğim arkadaşlarım var
ayfly Aktif Üye JailbreakTR 20 Nis 2018 #4 valla kardeşim benim kendi kullandıgım cihazım vardı 16 bg 6s plus.onu verip ı phone 7 plus aldım.tam dosta gidecek cihazdı.eger verdigim eleman satmadıysa daha.belki olabilir.hani bir şansımı deneyeyim diyorsan yardımcı olayım sana.
valla kardeşim benim kendi kullandıgım cihazım vardı 16 bg 6s plus.onu verip ı phone 7 plus aldım.tam dosta gidecek cihazdı.eger verdigim eleman satmadıysa daha.belki olabilir.hani bir şansımı deneyeyim diyorsan yardımcı olayım sana.
ayfly Aktif Üye JailbreakTR 20 Nis 2018 #6 REDNECK: elbette çok memnun olurum teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Sana özelden bir telefon numarası vericem orayı ara bir sor bakalım elinde duruyorsa artık pazarlığı yaparsınız Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
REDNECK: elbette çok memnun olurum teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Sana özelden bir telefon numarası vericem orayı ara bir sor bakalım elinde duruyorsa artık pazarlığı yaparsınız Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
TayfunRAras Aktif Üye JailbreakTR 20 Nis 2018 #7 6 plus bende de var. Ancak bu NGXPlay için cihazı araçta tutuyorum. Sürüm 11 için güncelendiği vakit elden çıkaracağım telefonu
6 plus bende de var. Ancak bu NGXPlay için cihazı araçta tutuyorum. Sürüm 11 için güncelendiği vakit elden çıkaracağım telefonu
E eskjailbreak Aktif Üye JailbreakTR 20 Nis 2018 #8 10.3.3 6 plus yada 6s plus arıyorum. Bilginiz olsun talibim