Şarj Problemi

Srokanca

Aktif Üye
JailbreakTR
İyi Günler Arkadaşlar
Örneğin JB yapmadan önce Pubg de %100 şarj da 2,3 el atabilirken şimdi 1 el atınca %10lara düşüyor bunun yanında %100 şarjda oyun oynamasam bile 1 saatte %20 görebiliyor sürekli şarj etmek zorundayım buna nasıl bir çözüm bulabiliriz yüklü tweaklarla alakası olabilirmi ? Şimdiden Teşekkürler.

Cihaz
6s
Sürüm
11.4.1
Pil Sağlığına baksana Ben de %90 lardayken JB sonrası %60 larda şuan üzücü bir durum

Pil Sağlığına baksana Ben de %90 lardayken JB sonrası %60 larda şuan üzücü bir durum
Yapmadan önce %81 gösteriyordu pil sağlığı şuanda öyle gösteriyor ne kadar doğru , ne kadar yanlış bilemiyorum

Cihaz jb yapıldığı anda tweak yüklemesen bile şarj tüketimi artar. Ve sonrasında yüklediğin her tweakın (uyumluluk,stablite,çalışma yoğunluğu ve crack) bir enerji tüketimi olur. Sonuç batarya çabuk tükenir.

pubg gibi oyunları oynarken cihazı safe mode alırsan şarj süresini uzatırsın

Tweak listeni paylaşırsan değerlendirme daha kolay olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

AdBlock For youtube
Anywhere
Apsync Unified
ColorBadges
Crack icleanerpro
EQE
SmartLPM
Dune
Filza
Gamevil Anti-jailbreak ban
HomeGesture
İwebPro8
JellyFish Craked
LibertyLite (Beta)
LocallAPPstore
Lotus
SafariPlus
Snowboard
Spotilife
StackXI
Bayada tweak varmış yeni farkettim.

Home gesture den başlayabilirsin.
Bak böyle bir konu var incelemeni tavsiye ederim.
Aşırı Batarya Tüketen Tweak Listesi.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Bir kaç tweak kaldırdım görücez zamanla. Sıkıntım 1 saniye ile 56,55,54,53 diye hızlı hızlı düşüyor o moral bozuyor birazda yapıcak birşey yok sanırım katlanıcaz.
Verdiğiniz bilgiler için Teşekkür ediyorum.

İphone 6s ve ios 11 batarya konusunda biraz sıkıntılı. Kullanmadığın tweakları icleaner dan pasif hale getirirsen şarja +etkisi olur.

İcleanerin bataryaya herhangi bir etkisi yok değilmi onuda kaldırdım çünkü

AdBlock For youtube
Anywhere
Apsync Unified
ColorBadges
Crack icleanerpro
EQE
SmartLPM
Dune
Filza
Gamevil Anti-jailbreak ban
HomeGesture
İwebPro8
JellyFish Craked
LibertyLite (Beta)
LocallAPPstore
Lotus
SafariPlus
Snowboard
Spotilife
StackXI
Bayada tweak varmış yeni farkettim.

HomeGesture yerine GesturesXS iPadStatusBar ShortcutsEnabler üçlüsünü kullanabilirsin 3 ü toplamda HG'nin yarısı kadar ağırlık yapmıyor.

HomeGesture yerine GesturesXS iPadStatusBar ShortcutsEnabler üçlüsünü kullanabilirsin 3 ü toplamda HG'nin yarısı kadar ağırlık yapmıyor.
Artık kullanmayacağım sanırım Bilgileriniz için Teşekkür ederim.

Geri