İPhone X ekrana 15 saniye basılı tutamıyorum

AEARTR

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Cihazım iPhone X snap çekerken fark ettim max 10 saniye basılı tutabiliyorum daha fazla basılı tutamıyorum oyun oynarken vs de baya sıkıntı oluyor bana internetten araştırdım baktım cihazımda jailbreak var sürüm 14.4.2 lütfen yardımcı olun çok sinir bozucu

Cihaz
iPhone X
Sürüm
14.4.2
jbsizken deneyin. eger sorun kalkarsa jbliyken etki eden tweaki bulun. iyi forumlar.

Jailbreaktan dolayı yapması mümkün mü acaba ayarlardan ayarlanması var mı acaba
Mümkün olabilir siz yinede jailbreaksiz deneyin aynı hatayı almıyorsanız durum kurulu tweaklardan kaynaklanıyor olabilir

Mümkün olabilir siz yinede jailbreaksiz deneyin aynı hatayı almıyorsanız durum kurulu tweaklardan kaynaklanıyor olabilir
Denedim hocam olmuyor ama ayarları da sıfırladım yine gitmedi sorun nedir

jailbreak deaktifken yani kapalıyken de aynısını yapıyorsa donanımsal sorun var gibi. faceid çalışmıyorsa ekran yan sanayidir. eger faceid de calisiyorsa sorun dokunmatikte olabilir.
eger jb den kaynaklandığını düşünüyorsanız rootfs yapın jb silinir. baktınız kalıcı çözüm istiyorsunuz succession veya dfu ile ipsw yükleyebilirsiniz. iyi forumlar.

jailbreak deaktifken yani kapalıyken de aynısını yapıyorsa donanımsal sorun var gibi. faceid çalışmıyorsa ekran yan sanayidir. eger faceid de calisiyorsa sorun dokunmatikte olabilir.
eger jb den kaynaklandığını düşünüyorsanız rootfs yapın jb silinir. baktınız kalıcı çözüm istiyorsunuz succession veya dfu ile ipsw yükleyebilirsiniz. iyi forumlar.
Dokunmatikte sorun var hocam o zaman telefon daha önce sökülmedi bile

düştüyse arızalanmış olabilir. iyi forumlar.

Cam filmi var mı ? Yeni bir kavisli cam filmi taktırdıktan sonra aynı sorun bende de hala var

Geri