Neler yeni

İphone 8 plustan Xs Maxa Geçilirmi

RapunzelBenim

Banned
Yasaklı
Arkadaşlar Jailbreaki Kaybetikten Sonra Yeni Cihaz Almaya Karar Verdim Çünkü Jailbreaksiz Cihaz Kullanamıyom Şimdi Sorum Şu 8000 Tl Xs Max 512 Buldum Yurt Dışı Cihazı Sizce Alınırmı Bu Paraya Değermi?2101 Model Dubaiymiş Sıkıntı Olurmu Ayrıca Cihazda

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@RomeoBenim Kardeş senin için Ned Williamson project zero geliştirici açık yayınladı bitane. Dahada araştırıyormuş. Onunda jailbreakı succession yüzünden gitmiş. Bekle boşuna alma o cihazı

Sen onuda elmada bırakırsın. Habire alırsın bu gidişle. Sen şuanki cihazını. Bir sağlam tut. Şimdi sana özelden ulaşacam. Bir takım tekliflerim olacak. Sağlama alacak şeylerde yapacaz

Dubai cihazı alıp öyle bir yanlış yapma hocam. Görüntülü görüşme yasak o ülkede. Haliyle FaceTime yok. Skype’da da her güncelleme ile görüntülü görüşme gidiyor diğer güncelleme ile geliyordu. Çekme o çileyi.

Dubai cihazı alıp öyle bir yanlış yapma hocam. Görüntülü görüşme yasak o ülkede. Haliyle FaceTime yok. Skype’da da her güncelleme ile görüntülü görüşme gidiyor diğer güncelleme ile geliyordu. Çekme o çileyi.

2101 Model Diyor Arkadaş Ve Açıp Denersin Diyor Kafam Karıştı Ama İşte Alıp Almama Konusundada Kararsız Kaldım 8 plusum Varken Alsammı Almasammı Karar Veremedim

8+ tan geçilebilecek tek cihaz XS Max lakin yerinde olsam şu zamanda o cihaza o parayı vermem.

Kesin alinir ilerde nasil tweakler gelir kim bilir

Kesin alinir ilerde nasil tweakler gelir kim bilir

Vallah Elimdeki 8 plus Şuan 7999 tl Jailbreak için Xs Max Geçsem Bi 8000 Tl Daha Bu Durumda Sanki Mantıklı Bir Alışveriş Olmayacak Gibi Hissediyorum Jailbreak Bugün Çıksa Asla Xs Max Geçmeyi Düşünmüyom Aslında Çentiğini Hiç Oldum Olası Sevmedim Ne Karar Versem Bilemiyom İnşallah Sabah Kalktığımda Çıkar Amin...

Facebookta amerikadan getirip turkiyede satanlar var 6.500₺ falan istersen onlara bak tabi bazilarinda pasaport kaydi yaptirman gerekebilir

Geri