Teşekkür ederim deneyeceğim sağolasınBiraz risk alarak Checkr1n üzerinden bir ayarı açıp, denenmemiş sürümlerde jailbreak denemesi yapılabiyor ve başarılı olunabiliyordu.
Ayarı tam hatırlamıyorum ama "allow untested ios versions" diye bir şey olması lazım bunu açarsan aktif olmayan "start" butonu aktif olcaktır.
Biraz risk alarak Checkr1n üzerinden bir ayarı açıp, denenmemiş sürümlerde jailbreak denemesi yapılabiyor ve başarılı olunabiliyordu. Ayarı tam hatırlamıyorum ama "allow untested ios versions" diye bir şey olması lazım bunu açarsan aktif olmayan "start" butonu aktif olcaktır.
MERHABALAR. BİLGİNİZ VAR İSE İP8 İOS 14.7.1 VEYA 14.8'E JB VAR MIDIR?
Yazmayı unutmuşum işlem tamamBiraz risk alarak Checkr1n üzerinden bir ayarı açıp, denenmemiş sürümlerde jailbreak denemesi yapılabiyor ve başarılı olunabiliyordu.
Ayarı tam hatırlamıyorum ama "allow untested ios versions" diye bir şey olması lazım bunu açarsan aktif olmayan "start" butonu aktif olcaktır.
Yazmayı unutmuşum işlem tamamvideoda adam telefonu açınca checkra1n geliyor bende yoktu 2 3 defa denedğm sonra usb kablosunu çıkaetınca geldi