Çözüldü İos 9.3.3 Cihazımda Cydia Var Ama Uygulama Doğrulanamadı Hatası Veriyor Çözümü ?

pincirs

Aktif Üye
JailbreakTR
Telefona format attım cydia ile resimde ki eklenti kaldı silinmiyor. En önemlisi tekrardan indirdiğim uygulama doğrulanamadığı içinde cydiayı açamıyorum. Çözümü var mı arkadaşlar ?

Ekli dosyalar

• IMG_1685.PNG
    IMG_1685.PNG
    222.4 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_1686.PNG
    IMG_1686.PNG
    136.3 KB · Görüntüleme: 19
söylediğiniz yöntemle JB aktif ettim fakat şimdi de .....dpkg/status hatası veriyor ve repolar içindeki hiç bir kaynak gözükmüyor, yüklü olanlar da gözükmüyor. cydia eraser ile temizleyip öyle format atmıştım, cydianın içini boşaltmış. cydia impactor ile bilgisayardan ifile.ipa dosyasını bulup cihaza attım, dosya sistemine girdim, dpkg içinde status dosyası yok, gerekli dosyaları buldum indirdim fakat oraya atamıyorum, çünkü ifile programının root yetkisi yok, nasıl kurtaracağım ben bu telefonu kaldım öyle.

Hallettim, MTerminal.deb dosyasını açıp gerekli işlemleri yaparak ipa dosyasına dönüştürdüm, sonra o ipayı cydia impactor ile telefona yükledim, terminali açtım, root oldum, linux komutlarıyla gerekli dosyaları yerine attım, yine linux komuttlarıyla ifile.deb dosyasını kurarak ifile programını root yetkili olarak kurdum, ondan sonrası zaten kolay, ifile üzerinden indirdiğim lib dosyası içindekileri var olan dosyaların üzerine yükledim oldu. Bu arada bunun trk çözümü bu ve hiç bir yerde yok.

Hallettim, MTerminal.deb dosyasını açıp gerekli işlemleri yaparak ipa dosyasına dönüştürdüm, sonra o ipayı cydia impactor ile telefona yükledim, terminali açtım, root oldum, linux komutlarıyla gerekli dosyaları yerine attım, yine linux komuttlarıyla ifile.deb dosyasını kurarak ifile programını root yetkili olarak kurdum, ondan sonrası zaten kolay, ifile üzerinden indirdiğim lib dosyası içindekileri var olan dosyaların üzerine yükledim oldu. Bu arada bunun trk çözümü bu ve hiç bir yerde yok.
Forumda çözümü var :) gözünüzden kaçmış sanırım

O kadar baktım bulamadım, forumda çözümü olanla benim durumumun alakası yoktu, cydia eraser ile silinip format atılan telefon benimkisi, cydiası kaldı, jb yi safari üstünden etkinleştirsem de ssh vs aktif olmadığı için dosya sistemine bağlanamadım, ifile ipa dosyasını kurdum impactor ile, bu sefer de root yetkisi olmadığı için bir işe yaramadı, tek çözüm mobil terminal ile root olup komutla dpkg nin eksik dosyarını yerine koymak oldu, fakat ne bu forumda ne de başka bir forumda böyle bir çözüm bulamadım, bu tamamiyle benim programcı olduğum için kendimce ütettiğim bir çözümdü, ha benden önce de böyle düşünüp yapanlar olmuş olabilir ama dediğim gibi ben bulamadım, kimse de bişey yazmadı.

İfile yüklüyorsun ROOT erişimi yok diyorsun ! Mterminal .deb Dosyasını İpa olarak çeviriyorsun ve ROOT erişimi sağlıyorsun ?

SSH erişimi olmadımı hiç bir İpa ile ROOT sağlayamazsın, haa ipaya ROOT yetkisini verebilirsin.. tabiki JB aktif OLMASI gerekiyor..

Birde CydiaEraser ile sildim diyorsun ve Cydia uygulaması kaldı diyorsun !

Hiç bir yerde bu çözüm Yok diyorsun..!

Çözüm 1: ve 2 dakikalık iş Pangu 9.3.3 ipasına SSH eklersin ve Filza ile gerekeni yaparsın.

Çözüm 2: Modifiye Mterminal ipaları var SSH erişimi olan

Programcı olman ve kendin Yeni bulduğun bir patent değil bu ve buna benzer çözümler IOS 4 den beri var..

"mkdir" sistemi

JailbreakTR

bu site ve başka bir sitede böyle bir çözüm yok diyorum, olsaydı zaten cevabını verirdiniz.

farkındaysan benim patentim demedim, "benden önce de böyle düşünüp yapanlar olmuş olabilir ama dediğim gibi ben bulamadım" dedim. halen daha söylüyorum, bu site ve başka bir forumda çözümü bulamadım, neyi tartışıyorsun ki benle.

bu arada MTerminal in SSH erişimine ihtiyacı yok, IP yazmadan direk "su" komutu ile peşinden root şifresi "alpine" yazıp admin olabiliyorsun.

Geri