İos 11 lockscreen

Hamzatavan

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Arkadaslar ios 11 electra lockscreen yapabiliyomuyuz

Lock Plus Pro kullanabilirsin.

Ben ücretli aldım lock plus proyu sorum şu temaları ana ekranda nasıl kullanıyoruz 1-2 resim gördüm ama nasıl yapılıyor bilmiyorum ana ekranın üst bölümüne büyük saat tarih falan ekleyip simgeleri ortaya falan topluyolar

Guncel repo varmi
10 dolara satılıyor. ireviews kodunu girerek 5 dolar indirimle 5 dolara alabilirsiniz.Ben aldım 5 doları fazlasıyla hakediyor.Size özel kullanıcı adı ve şifre oluşturuluyor her kurulumdan sonra girip yeniden yükleyebilirsiniz.Sürekli güncelleniyor. Paypal ile ödeme yapabilirsiniz.

Ben ücretli aldım lock plus proyu sorum şu temaları ana ekranda nasıl kullanıyoruz 1-2 resim gördüm ama nasıl yapılıyor bilmiyorum ana ekranın üst bölümüne büyük saat tarih falan ekleyip simgeleri ortaya falan topluyolar
Ayarlarda mevcuttur deneye deneye cozersin :) sadece çakışan tweak olursa cozum olmayabilir ona dikkat et

Ayarlarda mevcuttur deneye deneye cozersin :) sadece çakışan tweak olursa cozum olmayabilir ona dikkat et
Yok hocam ayarlarda öyle bişey ek tweak gerekiyor sanırım ben çok uğraştım ama yapamadım.

Bu arada lockplus proyu satın alınca repodaki ek tweakleride ücretsiz kullanabiliyorsunuz.

Beylerin bu video daki tweak ismi ne ben çözemedim

Son düzenleme:
Geliştiricinin twitter hesabında front page ile yapıldığı söyleniyor.Sizin dediğiniz tweak hangi repoda
[automerge]1522246632[/automerge]

benim sorduğumda bu zAten.Ücretli tweak lock plus pro ve front page

Reposu suan aktif değil sanırım

Kardeş bende Finansbank kredi kartı var Paypal yazmıyor üstünde vısa yazıyor acaba Paypal ödeme yapabilirmiyim bu kartla

Kardeş bende Finansbank kredi kartı var Paypal yazmıyor üstünde vısa yazıyor acaba Paypal ödeme yapabilirmiyim bu kartla
PayPal Kart türü değil sanal ödeme sistemi gibi düşünün.paypal sitesine girip üye olup kullanıcının hesabına 5 dolar göndermeniz gerekiyor indirim kodunu girdikten sonra..PayPal şuan Türkiye’ye destek vermediği için co.uk uzantılı hesabından girip Amerika veya İngiltere üzerinden kayıt olmanız gerekiyor.Bilmiyorsanız bilen birinden destek alın çünkü öyle anlatarak yapılabilecek bir şey değil

Lock plus ta kilit ekranında kuşlar uçuyor bir yerden görmuştum onu nasıl yapabilirim

Lock plus ta kilit ekranında kuşlar uçuyor bir yerden görmuştum onu nasıl yapabilirim

Bu şekilde aktif ederseniz kuşlar uçar :)

Ekli dosyalar

• 1D9B341E-EC81-4C97-879B-0CFD85708A16.jpeg
    1D9B341E-EC81-4C97-879B-0CFD85708A16.jpeg
    590 KB · Görüntüleme: 6
Geri