Arkadaslar ios 11 electra lockscreen yapabiliyomuyuz
Lock Plus Pro kullanabilirsin.
Guncel repo varmi
Ayarlarda mevcuttur deneye deneye cozersin :) sadece çakışan tweak olursa cozum olmayabilir ona dikkat etBen ücretli aldım lock plus proyu sorum şu temaları ana ekranda nasıl kullanıyoruz 1-2 resim gördüm ama nasıl yapılıyor bilmiyorum ana ekranın üst bölümüne büyük saat tarih falan ekleyip simgeleri ortaya falan topluyolar
Yok hocam ayarlarda öyle bişey ek tweak gerekiyor sanırım ben çok uğraştım ama yapamadım.Ayarlarda mevcuttur deneye deneye cozersin :) sadece çakışan tweak olursa cozum olmayabilir ona dikkat et
Ss atabilirsen yardimci olabiliriz.Yok hocam ayarlarda öyle bişey ek tweak gerekiyor sanırım ben çok uğraştım ama yapamadım.
Ss atabilirsen yardimci olabiliriz.
Gördüğünüz resimlerden bahsetmiştim:)
AneInfo and widgets :) @JB-Alper
benim sorduğumda bu zAten.Ücretli tweak lock plus pro ve front pageBeylerin bu video daki tweak ismi ne ben çözemedim
Geliştiricinin twitter hesabında front page ile yapıldığı söyleniyor.Sizin dediğiniz tweak hangi repoda
[automerge]1522246632[/automerge]
benim sorduğumda bu zAten.Ücretli tweak lock plus pro ve front page
Kardeş bende Finansbank kredi kartı var Paypal yazmıyor üstünde vısa yazıyor acaba Paypal ödeme yapabilirmiyim bu kartlaBen ücretli aldım lock plus proyu sorum şu temaları ana ekranda nasıl kullanıyoruz 1-2 resim gördüm ama nasıl yapılıyor bilmiyorum ana ekranın üst bölümüne büyük saat tarih falan ekleyip simgeleri ortaya falan topluyolar
PayPal Kart türü değil sanal ödeme sistemi gibi düşünün.paypal sitesine girip üye olup kullanıcının hesabına 5 dolar göndermeniz gerekiyor indirim kodunu girdikten sonra..PayPal şuan Türkiye’ye destek vermediği için co.uk uzantılı hesabından girip Amerika veya İngiltere üzerinden kayıt olmanız gerekiyor.Bilmiyorsanız bilen birinden destek alın çünkü öyle anlatarak yapılabilecek bir şey değilKardeş bende Finansbank kredi kartı var Paypal yazmıyor üstünde vısa yazıyor acaba Paypal ödeme yapabilirmiyim bu kartla
Kardeş bende Finansbank kredi kartı var Paypal yazmıyor üstünde vısa yazıyor acaba Paypal ödeme yapabilirmiyim bu kartla
Lock plus ta kilit ekranında kuşlar uçuyor bir yerden görmuştum onu nasıl yapabilirim