İos 11 jb için Xiaomi mi band 3 de tweak varmıdır ??

EmirErdem_4506

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar geçen hafta bi kaç arkadaşımın da önerisi ile mi band 3 aldım telefonum ios 11.2.6 jb li mi band 3 özelleştiricek tweakler varmıdır

Mi band 1 ve 2 için var ama 3 için çıkmadı daha

Arkadaslar bende almayi düsünüyorum iphoneye baglaniyormu acaba bu saat birde hangisini önerirsiniz ?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

iPhone bağlanıyor ve alarm bildirim titreşimi vb. Özellikleri çok güzel tavsiye ederim. Ancak fiyat olarak 100 liradan fazla vermeyin.

iPhone bağlanıyor ve alarm bildirim titreşimi vb. Özellikleri çok güzel tavsiye ederim. Ancak fiyat olarak 100 liradan fazla vermeyin.

Hangisini önerirsiniz hocam ?

Doları gördünüz mü ? :P

Hangisini önerirsiniz hocam ?

Şahsen mi band 2 kullanıyorum, eğer fiyatına değeceğine inanıyorsanız mi band 3 te olabilir.

Şahsen mi band 2 kullanıyorum, eğer fiyatına değeceğine inanıyorsanız mi band 3 te olabilir.

Siz hangisini önerirsiniz hocam telefonum 6s jailbrekli band 2 de jailbreak la ilgili bisiler yapabilirsiniz demişler özellik olarak band 3 daha iyi sanirim

Siz hangisini önerirsiniz hocam telefonum 6s jailbrekli band 2 de jailbreak la ilgili bisiler yapabilirsiniz demişler özellik olarak band 3 daha iyi sanirim

Bildiğim kadarıyla ekran dışında fazla bir farkı yok, o yüzden tweak desteğiyle de birlikte mi band 2 de olabilir. Ancak unutmayın ki son model her zaman avantajlıdır.

Geri