D defjeam Aktif Üye JailbreakTR 2 Eyl 2019 #1 Bu tweake benzer ikonların satır ve sütün olarak sayısını düzenleyebileceğim tweak varmı ? Birde iconatorun orjinal reposu hangisi ? 12.4 için Son düzenleme: 2 Eyl 2019
Bu tweake benzer ikonların satır ve sütün olarak sayısını düzenleyebileceğim tweak varmı ? Birde iconatorun orjinal reposu hangisi ? 12.4 için
Se7Touch > Se7Mod < Süper Moderatör 2 Eyl 2019 #3 Cuboid Nepeta tarafından revize edildikten sonra gayet iyi çalışıyor.
D defjeam Aktif Üye JailbreakTR 2 Eyl 2019 #4 RimeX: Boxy3 vardı Genişletmek için tıkla ... İnmiyor [automerge]1567404969[/automerge] Se7Touch: Cuboid Nepeta tarafından revize edildikten sonra gayet iyi çalışıyor. Genişletmek için tıkla ... Reposu hangisi
RimeX: Boxy3 vardı Genişletmek için tıkla ... İnmiyor [automerge]1567404969[/automerge] Se7Touch: Cuboid Nepeta tarafından revize edildikten sonra gayet iyi çalışıyor. Genişletmek için tıkla ... Reposu hangisi
JB-Alper Çalışkan Üye JailbreakTR 2 Eyl 2019 #6 Se7Touch: Cuboid Nepeta tarafından revize edildikten sonra gayet iyi çalışıyor. Genişletmek için tıkla ... Cuboid kurdum ama kaydırma barı nasıl çıkıyor anlamadım.İphone x 12.4’te çalışmıyor mu acaba ?
Se7Touch: Cuboid Nepeta tarafından revize edildikten sonra gayet iyi çalışıyor. Genişletmek için tıkla ... Cuboid kurdum ama kaydırma barı nasıl çıkıyor anlamadım.İphone x 12.4’te çalışmıyor mu acaba ?
Se7Touch > Se7Mod < Süper Moderatör 2 Eyl 2019 #7 JB-Alper: Cuboid kurdum ama kaydırma barı nasıl çıkıyor anlamadım.İphone x 12.4’te çalışmıyor mu acaba ? Genişletmek için tıkla ... Ekran düzenleme moduna geçtikten sonra statusbar a basılı tutman gerek
JB-Alper: Cuboid kurdum ama kaydırma barı nasıl çıkıyor anlamadım.İphone x 12.4’te çalışmıyor mu acaba ? Genişletmek için tıkla ... Ekran düzenleme moduna geçtikten sonra statusbar a basılı tutman gerek