Nosubtitue tweakını kurup telefon uygulamasını seçip deneyebilir misiniz?
merhaba, bende size bir soru sormak istiyorum, bende instagram++ 1.8r-240 güncelledim bu arada instagramıda güncelledim 75.0 versiyona, instagram çalışmadı mecburen instagramı 67.0 versiyona düşürdüm, aradaki diğer versiyonlarıda denedim ama hiç birinde çalışmadı, sende durum ne? benim telefon iphone X 11.3.1 versiyonNe kadar teşekkür etsem azdır. Çok teşekkür ederim. Önceden ikinci sefer de girerdi şimdi tek seferde giriyor. Konuyu kilitleyebilirsiniz. Kolay gelsin.
merhaba, bende size bir soru sormak istiyorum, bende instagram++ 1.8r-240 güncelledim bu arada instagramıda güncelledim 75.0 versiyona, instagram çalışmadı mecburen instagramı 67.0 versiyona düşürdüm, aradaki diğer versiyonlarıda denedim ama hiç birinde çalışmadı, sende durum ne? benim telefon iphone X 11.3.1 versiyon
cevap için teşekkürler, tweak 67.0'dan sonrasında problemli, tweak'in yazarına mail attım henüz cevap gelmedi, gelirse senide bilgilendiririmKardeşim ben bu sürümü kullanıyorum.![]()
unlimapps reposundan kurdum, reklam olmaması için satın aldım benreklamsiz instagram++ nerden kurdunuz
rocket değil instagram++O güncellemeleri yapınca ben. Rocketi kursam cercubeyi kaldırıyor. Cercubeyi kursam rocketi kaldırmaya çalışıyor. Çözemedim hala :)
Nosubtitue tweakını kurup telefon uygulamasını seçip deneyebilir misiniz?
Kardeşim Bende Bu Güncellemeden Sonra Notlar uygulamasına Giremiyom ios11.2.2 8 plus Yardımcı olurmusun?Bilgin Varsa
Kardeşim Bende Bu Güncellemeden Sonra Notlar uygulamasına Giremiyom ios11.2.2 8 plus Yardımcı olurmusun?Bilgin Varsa
Notlar hakkındaki sorun bi tweakten kaynaklanıyordu ancak şu an adını unuttum. Aynı yöntem işe yaramazsa tweaklerinizi kontrol edin.