Çözüldü [Çözüm]İkon Küçültünce Uygulama Açılış Sorunu

Kontrol

Aktif Üye
JailbreakTR
İkonları springtomize ile %95 dahi yapınca böyle bir sorun oluyor. Cihaz 6Plus ve zaten ağır açılıyor herşey ve açılışta çok küçülüp açılması kötü bir görüntü oluşturuyor. Bu sorundan nasıl kurtulabilirim?
IMG_0375.PNGIMG_0376.PNG

Bu Sorun eğer “Springtomize” kullanıyorsan Normaldir... yani Tweak Springtomize’den kaynaklı...

IOS 11 kullanıyorsan ,
Alternatif: MiDevice veya Iconator

Springtomize ile ayarları sıfırladım düzeldi. Ama ben ikonları küçültmek istiyorum, çok büyük görünüyorlar. IOS 10 kullanıyorum:rambo1:

Springtomize ile ayarları sıfırladım düzeldi. Ama ben ikonları küçültmek istiyorum, çok büyük görünüyorlar. IOS 10 kullanıyorum:rambo1:

%85 ayarlarsan iconları sorun çıkmaz... IOS 10.2 altı için HideMeX tavsiye ederim

%85 ayarlarsan iconları sorun çıkmaz... IOS 10.2 altı için HideMeX tavsiye ederim
Tam %85 yaptım hocam ama dediğim gibi uygulama açılışı 5 sn sürüyor normalde cihaz eskidi haliyle 1GB RAM yetmiyor. İkonları ayarlayınca açılış ekranı hem küçülüyor hem de bekletiyor. Haliyle kötü bi' görüntü oluşuyor.
Hidemex ayarlarını yapamıyorum ki
IMG_0377.PNG
Ayarları neyse direk onu seçtim sonuç bu;
IMG_0378.jpg

Springtomize ile tekrar denedim %85 yaptım ama nafile.
IMG_0379.PNG

Son düzenleme:
HideMeX içinde yazıyor yukarda “Custom icon ibresi”

yada İconator kullan , daha kullanışlı senin için:)

HideMeX içinde yazıyor yukarda “Custom icon ibresi”

yada İconator kullan , daha kullanışlı senin için:)
Iconizer IOS 10 uyumlu buldum BigBoss reposunda sorun çözüldü. Springtomize sıkıntlı güncelleme işe düzelir inşallah.

Geri