Neler yeni

youtube update sorunu (ÇÖZÜLDÜ)

Nocnoc

Aktif Üye
JailbreakTR
Cihaz
iPhone 6
IOS 12.4 JB ipad air (1.gen) de youtube açıldığından günceleme gerekli diyor.
IOS düşük olduğu youtube u daha fazla güncellemiyor, dolayısıyla youtube kullanamıyorum. IOS u yükseltsem 12.5 gibi bişey yapıyor. zaten 13e bile çıkarmıyor.
eskiden youtube++ falan vardı. cydia da bulamadım. hyi/karens/unlimapps repoları da ölmüş sanırım.
nasıl birşey yaparak bu cihazda youtube uygulaması kullanabilirim?
eskiden deb dosyası falan ile direk tweak yükleniyordu. ++ ın deb i bulsam falan işe yarar mı?
nasıl bir çözüm bulabilirim?

şimdiden teşekkürler

---- çözümü buldum--- benim gibi arayan olursa :

cydia ya
i t h u b.io/repo/ reposunu ekleyip, oradan letmepass tweakini kullanınca youtube update sormuyor artık.

Son düzenleme:

nihat1551

Çalışkan Üye
JailbreakTR
Cihaz
iPhone 6S Plus
(Tr apple deste k)

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nocnoc

Aktif Üye
JailbreakTR
Cihaz
iPhone 6
(Tr apple deste k)

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
oradaki bilgiler işe yaramadı çünkü ios12 ye kurabileceğim youtube un en yüksek versiyonu bile update gerekir diyor.
plist den youtube un versiyonunu şu an appstoredaki en yüksek versiyon bile yapsam yine youtube açılınca youtube u güncelle diyo.
malesef başaramadım :)

Zero-Two

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Cihaz
iPhone 6
oradaki bilgiler işe yaramadı çünkü ios12 ye kurabileceğim youtube un en yüksek versiyonu bile update gerekir diyor.
plist den youtube un versiyonunu şu an appstoredaki en yüksek versiyon bile yapsam yine youtube açılınca youtube u güncelle diyo.
malesef başaramadım :)
Knk merhaba bende de iOS 12 cihaz var ve sorunu şöyle çözdüm . Flex3 kur sonrasında fotoğraftaki yamayı indir ve problem çözüldü 😎IMG_0679.jpegIMG_0679.jpeg

Tips
Tips
Üst Alt