15 -20 dolarlık üründen vergi alıyorlar mı yuhYurtdışından ürün getirmemen daha mantıklı kalır AliExpress dahil bütün sitelerden gelen ürünler gümrükte sağlam vergi alınıyor artık 1 tl dahi olsa gümrük vergisi alınıyor
Bu sistem yeni geldi bende yıllardır getirttiriyorum sıkıntı yoktu 2 3 ay oldu sıkıntılıBenim de 4S cihazımın ekranında sorun vardı AliExpress'ten 13 dolara almıştım zamanında. Memnundum sorun yoktu. Sadece yorumlara bak yeter.
çıkma ekran satıyorlar onlardan alabilirsin kendi şehrinde satılıyorsa anakarta bağlayıp adamın yanında test edebilirsin ayak üstüIphone 6simin ekranı kırıldı apple 999 tlye değiştiriyor bunun yerine aliexpress vs vs sitelerden alıp kendim değiştirmek istiyorum almadan önce nelere dikkat etmeliyim 6s için önerebileceğiniz bi lcd var mıdır?
Dokunmatik hassasiyetinde herhangi bi sıkıntı yaşadın mı takılma gibi?Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
Ben burdan almıştım orjinal olmasada pek fark edılır bı yanı yok ve hala kullanıyorum memnunum
Çıkma bulabileceğimi sanmıyorum ama bunu bi araştırayımçıkma ekran satıyorlar onlardan alabilirsin kendi şehrinde satılıyorsa anakarta bağlayıp adamın yanında test edebilirsin ayak üstü
Hayır hiçbir sıkıntı yasamadım sadece ekran parlaklıgı hissedılmeyecek derecede bırazdaha soluk bu fıyata yan senayı ekranda normalDokunmatik hassasiyetinde herhangi bi sıkıntı yaşadın mı takılma gibi?
Çıkma bulabileceğimi sanmıyorum ama bunu bi araştırayım
sahibindene bak orda oluyo anakart arızası veriypr telefon adam ekran kasa vs satıyoDokunmatik hassasiyetinde herhangi bi sıkıntı yaşadın mı takılma gibi?
Çıkma bulabileceğimi sanmıyorum ama bunu bi araştırayım