Neler yeni

Winterboard Tema Önerileri

KutlukTigin

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Herkes kullandığı temaları ve kullandığı cihaz ile birlikte sürümünü yazarsa forum adına yararlı bir konu olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafından düzenlendi:
8798e489450c89c0c9cc091c9b8f8ac1.jpg
Fusios Anemone teması.

Cydia ile gelen reponun içinde var sadece aramaya Winterboard yazarsanız indirebilirsiniz, harici bir repoya ihtiyacınız yok

Aynen öyle yaptım kurulum tamamlandı sonra cihaz komple kapanıyor yeniden başlatttı kendini jailbreak gitti

Teşekkürler üstad

g0blin uygulamasıyla tekrardan jailbreak yapmanız gerekiyor yalnızca, başka bir durum yok.

420ca7d84bb8b00be71e4b039c54607e.jpg
budur hata

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sisteminizde yeteri kadar yer var mı? ClassicFolders ve diğer Classic- tweakları serverden belli bir ölçüde dosya indiriyorlar, tam boyunutu bilmiyorum ama yaklaşık 50-100mb sanırım. Eğer yer yoksa ondan da hata veriyor olabilir.

Sisteminizde yeteri kadar yer var mı? ClassicFolders ve diğer Classic- tweakları serverden belli bir ölçüde dosya indiriyorlar, tam boyunutu bilmiyorum ama yaklaşık 50-100mb sanırım. Eğer yer yoksa ondan da hata veriyor olabilir.

2 gb yer var

2 gb yer var

Cihazın hafızasından değil sistem hafızasından bahsediyorum. 16Gb telefonunuz varsa genelde sistem hafızası çok az kalıyor ve çok fazla tweak yükleyemiyoruz. Oradaki bir yetersizlikten dolayı bu hatayı veriyor da olabilir. Başka tweaklarda sorun yaşadınız mı?

Cihazın hafızasından değil sistem hafızasından bahsediyorum. 16Gb telefonunuz varsa genelde sistem hafızası çok az kalıyor ve çok fazla tweak yükleyemiyoruz. Oradaki bir yetersizlikten dolayı bu hatayı veriyor da olabilir. Başka tweaklarda sorun yaşadınız mı?

Başkasında sorun yok sadece bunda

Başkasında sorun yok sadece bunda

Dediğim sebepten olabilir. Başka bir repodan da deneyin, hala sorun aynıysa sistem hafızası yetersiz diyebiliriz.

Dediğim sebepten olabilir. Başka bir repodan da deneyin, hala sorun aynıysa sistem hafızası yetersiz diyebiliriz.

Önericeniz repo varmı bide hafızaya nerden bakacaz

Önericeniz repo varmı bide hafızaya nerden bakacaz

iFile ya da Filza varsa direk cihazdan da bakabilirsiniz yüklü değilse bilgisayara bağlayıp iFunBox, iTools gibi programlarla bakabilirsiniz. Repo da önerebilirim fakat herhangi bir kural var mı bilmiyorum repo paylaşımıyla ilgili?

Arkadaşlar devamını özelden konuşursanız sevinirim burada sadece tema paylaşımı olsunki yazı olan sayfaları millet geçmekle uğraşmasın

Sorun değil repo paylaşımı yapılabilir bizde yapıyoruz :) Fakat sorunlu repo olmamasına dikkat edin.

iFile ya da Filza varsa direk cihazdan da bakabilirsiniz yüklü değilse bilgisayara bağlayıp iFunBox, iTools gibi programlarla bakabilirsiniz. Repo da önerebilirim fakat herhangi bir kural var mı bilmiyorum repo paylaşımıyla ilgili?

Bu mesajada katılıyorum.
Arkadaşlar devamını özelden konuşursanız sevinirim burada sadece tema paylaşımı olsunki yazı olan sayfaları millet geçmekle uğraşmasın

Geri