Neler yeni

Tweak uYou (for YouTube)

murat

JailbreakTR
Administrator
Tweak: uYou
Geliştirici:
Repo:
Sürüm: 3.0.4
Uyumluluk: iOS 12 - 18.x
Fiyat: Ücretsiz

Temel Özellikler:
  • Reklamsız YouTube: Kesintilere veda edin ve can sıkıcı reklamlar olmadan sorunsuz video oynatmanın tadını çıkarın.
  • Arka Plan Oynatma: Birden fazla görev yaparken veya cihazınızı kilitlerken favori videolarınızı arka planda çalıştırın.
  • Video ve Ses İndirmeleri: Çevrimdışı görüntüleme ve dinleme keyfi için MP4 ve WebM dahil olmak üzere çeşitli formatlarda video, kısa ve ses parçaları indirin.
  • Yerleşik Medya Oynatıcı: Kesintisiz eğlence için arka plan oynatma desteğiyle özel bir oynatıcıda indirilen içeriği deneyimleyin.
  • Sekme Yönetimi: YouTube uygulama düzeninizi tercihlerinize göre özelleştirmek için sekmeleri gizleyin ve düzenleyin.
  • Otomatik Oynatma ve Altyazı Kontrolü: Otomatik oynatma videolarını ve altyazılarını devre dışı bırakarak görüntüleme deneyiminizin kontrolünü elinize alın.
  • Hareket Kontrolleri: Sezgiselhareketlerle video ekranında kaydırarak ses seviyesini, parlaklığı ve arama konumunu kolayca ayarlayın.
  • Dışa Aktarma Seçenekleri: Kolay erişim için indirilen videoları ve ses parçalarını Film Rulosu'na veya Müzik uygulamasına sorunsuz bir şekilde aktarın.
  • Kontrol Merkezi Entegrasyonu: Daha fazla kolaylık için oynatmayı yönetin ve içeriği doğrudan Kontrol Merkezi'nden temizleyin.
  • Ek Özellikler: Otomatik tam ekran, oynatma/duraklat için iki parmakla dokunma, video döngüsü, hız hızı ayarı, hücresel veride HD oynatma, iPad düzeni optimizasyonu ve çok daha fazlası!

Görseller​

IMG_0013.png

IMG_0014.png

IMG_0016.png

IMG_0017.jpeg

Son düzenleme:
Hocam çok teşekkürler videoyu indir görüntüyü kaydet bilgiyi kopyala olan menü nereye basınca çıkıyor acaba bulamadım da

videoya basılı tutun hocam
Hocam maalesef çıkmıyor sadece ekranda küçük bir bar çıkıyor ordan indiriliyor ayarlardan örneğin 720p seçince onu indiriyor böyle de indirebiliyorum ama ses dosyası olarak indir seçeneğini bulamadım

Hocam maalesef çıkmıyor sadece ekranda küçük bir bar çıkıyor ordan indiriliyor ayarlardan örneğin 720p seçince onu indiriyor böyle de indirebiliyorum ama ses dosyası olarak indir seçeneğini bulamadım
Ayarlarda indirme seçeneklerini kontrol ettiniz mi

Geri