Neler yeni

Tweak'leriniz Ayarlarda Görünmüyorsa

• Konu Sahibi Konu Sahibi oguz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oguz

chflags hidden
Katkıda Bulunan
"/bootstrap/Library/SBInject" yolunda aşağıdaki 2 dosyanın bulunduğuna emin olun.

> PreferenceLoader.dylib

> Preferenceloader.plist

Bu 2 dosya yoksa, tweak'leriniz asla ayarlarda görünmeyecek ve de çalışmayacaktır.

Electra'nın resmi GitHub'ından bunu indirebilirsiniz. Gerekli dosyalar içeride.

İndirdiğiniz arşivi çıkartın ve SBInject klasörünüze "PreferenceLoader.dylib" ve "PreferenceLoader.plist" dosyalarını kopyalayın.

[Ayrıca ayarların en alt kısmını da kontrol etmeyi unutmayın. Bazen nedense orada oluyorlar.]

Bu bahsettiğin tweaklerin ayarlarda görünmesiyle ilgili. Giden tweaklerin geri gelmesiyle ilgili değil sanırım. Çünkü PreferenceLoader zaten ayarlarda görünmesini sağlayan şey.

O zamn ufak bir dokunuş yapalım konuya :)

Bu konuda araştırma yapacak arkadaşların %90'ı tweakların görünmediğini değil gittiğini sanacak. Tweaklar çalışmıyor ne yapmalıyım, tweaklar gitti ne yapmalıyım tarzı arama yapacaklar. Bu konunun başlığını ilişkili bulup gelecek kişi yarı yarıya olacaktır. Bilerek öyle açmıştım konu başlığını...

Anladım ama bu bahsettiğin dosyalar esasen electra ile default olarak gelen dosyalar. beta 10 yükleyince giden tweak dosyaları için bunu yapsak da dosyalar geri gelmeyecelktir :)

Ancak paylaşım için teşekkürler güzel bir konu olmuş :)

Çözümü /usr/lib/SBInject klasörünü başka bir yere kopyalayın ya da /bootstrapt/Library/SBInject içindeki dosyaları başka bir yere kopyalayın.
Güncellemeden önce tabiki de.

merhabalar malesef dediğiniz işlemi uygulamama rağmen ayarlarda gözükmüyor. Hiçbir Tweak çalışmıyor.

cydia den Substrate Compatibility layer ve PreferenceLoader sil telefonu hard reset at sonra bu ikisini yükle uyumlu bir tweak yükle Ayarlara tweak gelecektir çözümü Burdur her seferinde işe yaramıştır konu sahibi bu dedğim de eklersen sorun yaşamazlar

"/bootstrap/Library/SBInject" yolunda aşağıdaki 2 dosyanın bulunduğuna emin olun.

> PreferenceLoader.dylib

> Preferenceloader.plist

Bu 2 dosya yoksa, tweak'leriniz asla ayarlarda görünmeyecek ve de çalışmayacaktır.

Electra'nın resmi GitHub'ından bunu indirebilirsiniz. Gerekli dosyalar içeride.

İndirdiğiniz arşivi çıkartın ve SBInject klasörünüze "PreferenceLoader.dylib" ve "PreferenceLoader.plist" dosyalarını kopyalayın.

[Ayrıca ayarların en alt kısmını da kontrol etmeyi unutmayın. Bazen nedense orada oluyorlar.]

hocam ben WinScp den baktım "/bootstrap/Library/SBInject" bu dosyalar ve dosya yolu yok.
Electra 1.0.4 / ios11.0.3 / iPhone7

hocam ben WinScp den baktım "/bootstrap/Library/SBInject" bu dosyalar ve dosya yolu yok.
Electra 1.0.4 / ios11.0.3 / iPhone7
Önce kurduğun tüm tweak leri ve repolar sil cydia den Substrate Compatibility layer ve PreferenceLoader sil telefonu hard reset at sonra bu ikisini yükle uyumlu bir tweak yükle Ayarlara tweak gelecektir

Önce kurduğun tüm tweak leri ve repolar sil cydia den Substrate Compatibility layer ve PreferenceLoader sil telefonu hard reset at sonra bu ikisini yükle uyumlu bir tweak yükle Ayarlara tweak gelecektir
Yaptım hocam onu 2 mi 3 kere o şekilde yaptım olmadı

O zaman filza gir anemone Ext3nder yüklediysen kalıntılarını sil ama kalıcı olarak sil

İsterseniz önce yüklediklerinizi silin. Filza jailed ile yüklediklerinizin kalıntıları var mı diye bir kontol edin.
Sonrasında SemiRestore 11 Lite konusundaki işlem ile tweakleri tamamen sıfırlayın.

merhaba.
aynı sorun Iphone 6S telefonum da mevcut.
Filza programında; "/bootstrap/Library/SBInject" gözükmüyor.
Ne yapılabilir?

merhaba.
aynı sorun Iphone 6S telefonum da mevcut.
Filza programında; "/bootstrap/Library/SBInject" gözükmüyor.
Ne yapılabilir?

Filza Yüklü olsun.
Sonra. Cydia adan Semirestore 11 lite indir..
Filza girip Usr/bin/ Semirestore 11 lite tıkla iş bitliğinde telefonu restart et electra aktif et sonra
Substrate Compatibility Layer yükle

Filza yapmaz ise Filza jailed indir ondan yap

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafından düzenlendi:
Filza Yüklü olsun.
Sonra. Cydia adan Semirestore 11 lite indir..
Filza girip Usr/bin/ Semirestore 11 lite tıkla iş bitliğinde telefonu restart et electra aktif et sonra
Substrate Compatibility Layer yükle

Filza yapmaz ise Filza jailed indir ondan yap

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

emeğinize sağlık. sorun çözüldü.

Geri