Neler yeni

Çözüldü Tweak Kurarken uasharedtools Hatası

eresbos67

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
daha önceden kiiimonun reposundan youtube için tweak indirmiştim repo göçtü tweakte çalışmamaya başladı başka repolardan indirmeye çalışırken sürekli hata alıyorum yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• IMG_6523.PNG
    IMG_6523.PNG
    68 KB · Görüntüleme: 14
Kurulu olan mevcut uasharedtools sürümü ile yüklemek istediğin tweakin zorladığı uasharedtools sürümü farklı olduğu için bu hatayı alıyosun. Öncelikle, uasharedtools tweakini kaldır ardından kurulumu yap.

uasharedtoolsu kaldırıldığında bağımlı tweaklerde kalkacaktır bilgin olsun.

Kurulu olan mevcut uasharedtools sürümü ile yüklemek istediğin tweakin zorladığı uasharedtools sürümü farklı olduğu için bu hatayı alıyosun. Öncelikle, uasharedtools tweakini kaldır ardından kurulumu yap.

uasharedtoolsu kaldırıldığında bağımlı tweaklerde kalkacaktır bilgin olsun.

Hocam iki tweaki aynı anda kullanamıyormuyuz?

Hayır 2tane uasharedtools kullanamazsın

Bir sorum daha olacaktı hocam..Cercube for youtube uygulamasını daha önceden indirdim fakat app adminden dolayı kaldırdım şimdi geri yükledim app adminide geri kaldırdım..kısacası problem şu hocam cercubede bütün fonksiyonlar çalışıyor fakat arka planda çalmıyor ayarlar kısmındanda aktif durumda

uasharedtools'un son sürümünü istiyor yüklemek istediğiniz tweak. Yazılımcısının kendi reposunu eklerseniz bu hatayı çözüp güncel versiyonunu indirecektir.

Geri