- Cihaz
- iPad Air 2
Bu program tanıdığınız birine istediğiniz zaman ulaşmanızı (daha çok gözetlemenizi) sağlar. Mesela çocuğunuzu, kız arkadaşınızı artık sizin merak ettiğiniz ve telefonuna erişebildiğiniz kim varsa. Tabi bunu habersiz yapmak yasal değildir riski unutmayın. Ben kız arkadaşımın hep yanında hissetmek için bilgisi dahilinde kurmuştum. Uygulama yüklü cihazların konumuna, kamerasına yada sadece mikrofonuna uzaktan erişmenizi sağlıyor. Doğru ayarlar ile kusursuz bir takip uygulamasına dönüşür tehlikelidir Gel gelelim uygulama ücretsiz olsa da ücretsiz hizmeti sadece düşük kaliteli iletişim ve reklamlar içeriyor. Kendi yaptığım flex 3 modu sayesinde yıllık 300tl olan platinium paketi ücretsiz kullanabilirsiniz.
Uygulama linki:
Uygulama içi ayar:
Flex 3'den uygulamayı seçip şu kodlarda resimdeki değerleri girin:
Şu flex3 modlarımı .deb yapmayı öğrenemedim gitti terminal ile uğraşmak istemiyorum Ayarlar / Abonelikler moda rağmen ücretsiz yazıyor ama tüm özelliklerini kullanabilirsiniz mod sayesinde
Uygulama linki:
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
Uygulama içi ayar:
Flex 3'den uygulamayı seçip şu kodlarda resimdeki değerleri girin:
Şu flex3 modlarımı .deb yapmayı öğrenemedim gitti terminal ile uğraşmak istemiyorum Ayarlar / Abonelikler moda rağmen ücretsiz yazıyor ama tüm özelliklerini kullanabilirsiniz mod sayesinde
Son düzenleme: