Aldığınız hata repo kaynaklı bir hata.hocam social downloader ios 10.3.2 de uyumlu mu ? big bossdan 2.4 versiyonu kurarken desteklenmeyen url hatası veriyor, aynı 2.4 versiyonu hata almadan xarold reposundan sıkıntısız kurulabiliyor bu sefer tweak çalışmıyor
twitter instagram facebook... bende hiçibiri çalışmadıTwitter bende çalışmadı cihaz 5s 10.3.3 g0blin jb
Bigboss ile iletişime geçen olmuştur. Kısa sürede düzeltirler.@yusuf.ozgul repo sorunuyla ilgili yapılcabilecek bişey varmı
@mali76 Deb dosyası derken ? Anlamıyorum terimlerden kusura bakmayın anlayabileceğim şekilde tekrar söyleyebilirmisinizDeb dosyası nerde
iPhone X aracılığıyla gönderildi
Kardeş Seni son kez uyarıyorum konuyu iyi oku ona göre cevap ver !Deb dosyası nerde
iPhone X aracılığıyla gönderildi
Hocam twitterda işe yaraması için ek bir ayar mı yapmak lazım. Facebook da çalışıyor ama Twitterda çalışmıyorTweak iOS 7 - 11 arası için tam güncelleme aldı.![]()
CyDown ile yükleyebilirsinücretli olmuş, bunun için bir çözüm var mı?
reposundan yükledim gayet stabil çalışıyor ayrıca lockplus da çalışıyor...Repomuzdan ve diğer bir kaynaktan cydown ile indirdiklerim maalesef işlem gerçekleştirmiyor. Bigboss reposundaki ise geçersiz url adresi uyarısı veriyor. Ios 11 için muadili bir tweak var mıdır acaba?
Yasaklı repoların arasında olmadığı için paylaştım kusuruma bakma@Samet
Bu Repoları kullanmak sağlıklı değil... dün Elmada kaldın...
Ne tavsiye edersiniz?@Samet
Bu Repoları kullanmak sağlıklı değil... dün Elmada kaldın...
"Universal Video Downloader Plus"Ne tavsiye edersiniz?