Neler yeni

Size Göre En iyi İOS Sürümü ?

En iyi İOS Sürümü ?

• iOS 6

• iOS 7

• iOS 8

• iOS 9

• iOS 10

• iOS 11

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

ShekiL

Aktif Üye
JailbreakTR
ilk iphone kullanmaya başladığım zamanlar ios 6 ile pek fazla vakit geçiremedik ios 7 çıkmıştı o yüzden benim ilk göz ağrım ios 7 en sevdiğim ve bana göre en iyisi ios 7ydi.

Bu sorunun cevapları cihaza göre değişiklik gösterir. Mesela İphone X kullanan birisine ios 10 diyemezsin, adam hiç bilmiyor ve hiç kullanmadı.
Veya benim gibi 6S kullanan biri iOS 8 ve altını hiç kullanamadı. İphone 4S kullanan biri ios 10 hiç görmedi vs vs. :)
Cihazdan bağımsız olarak cevaplarsak, en son çıkan en günceldir mantığı çalışır. :)
Benim 6S için şahsi seçimim ios 9 olur. Batarya + cpu + gpu performansı mükemmeldi.

iOS 6 efsane sürümdür gerek görsellik gerek performans i5 de efsaneydi hele de jb ile :thumbup: ama yeni sürüm kullandıktan sonra iOS 10 dahi geçmek istemem daha modern sofistike görünüyor gözüme flat tasarım. Özellikle iOS 11.1.1 :coleman:

iOS 6 efsane sürümdür gerek görsellik gerek performans i5 de efsaneydi hele de jb ile :thumbup: ama yeni sürüm kullandıktan sonra iOS 10 dahi geçmek istemem daha modern sofistike görünüyor gözüme flat tasarım. Özellikle iOS 11.1.1 :coleman:
ios 11 in en iyisi 11.1.2 :B

Bu sürümlere jailbreak olduğu için olabilirmi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri