20 TL’ye orijinal olacağını pek sanmıyorum.Çok teşekkür ederim 20 tlye aldım sıfır orjinal
çalıntı malzeme ve gümrükten kaçak malzeme satan bir yer20 TL’ye orijinal olacağını pek sanmıyorum.
Neresi özelden yazarmısınız ?çalıntı malzeme ve gümrükten kaçak malzeme satan bir yer
pm lütfen merak ettim doğrusuhiç gümrük kalıntılısı satan bir yere gitmedin sen sanırım
Gittim ama ceyrek indirimle aliyodum en fazla.hiç gümrük kalıntılısı satan bir yere gitmedin sen sanırım
Çalışır, bir sorun olmaz.6s plus cihazımın kulaklık girişi bozuldu hiçbir kulaklığı görmüyor sanırım temizlik yaparken bozdum. 2 aydır bozuk.Kulaklık soketini değiştirmek yerine lightning girişini 3.5 tmm audio girişine çeviren hemde şarj edebilen baseus marka böyle bir aparat buldum sizce çalışırmı. Apple nın orjinal lightning kulaklığı eski cihazlarda çalışıyor diye duydum ama bu aparatla beraber 6s te lightning girişten 3.5 mm kulaklıklarım çalışırmı acaba?
Arkadaşlar böyle bi aparat almanızı hiç tavsiye etmem. Sokete taktığınızda cihaz görmüyor şarj aleti takmadan çalışmıyor. illaki şarja bağlamanız gerekiyo aparatı tekrar söküp tekrar taktığınızda çalışmıyor yani.Üstelik telefon görüşmelerini desteklemiyor :(Çalışır, bir sorun olmaz.
Şu an en iyi marka Baseus, telefon görüşmelerini destekliyor, şarj takılı değilken de çalışıyor, herhangi bir sorun da yaratmıyor, fiyatı da 130-150 TL arası değişiyorArkadaşlar böyle bi aparat almanızı hiç tavsiye etmem. Sokete taktığınızda cihaz görmüyor şarj aleti takmadan çalışmıyor. illaki şarja bağlamanız gerekiyo aparatı tekrar söküp tekrar taktığınızda çalışmıyor yani.Üstelik telefon görüşmelerini desteklemiyor :(
Kutu üzerinde telefon görüşmelerini desteklemediğini yazıyor. Sitede böyle bir ibare göremedim ve defalarca denedim farklı cihazlardada aynı sorun şarjda değilken aparat çalışmıyor.Şu an en iyi marka Baseus, telefon görüşmelerini destekliyor, şarj takılı değilken de çalışıyor, herhangi bir sorun da yaratmıyor, fiyatı da 130-150 TL arası değişiyor
Bak bu varKutu üzerinde telefon görüşmelerini desteklemediğini yazıyor. Sitede böyle bir ibare göremedim ve defalarca denedim farklı cihazlardada aynı sorun şarjda değilken aparat çalışmıyor.
Link paylasmak yasakmı bilmiyorum.yasak değilse atardım buraya