ANKARALI Aktif Üye JailbreakTR 24 Ocak 2018 #1 arkadaşlar güncel yalu sayfası varmı internet üzerinde yalu yu yüklemek için
gokmenecer VelenzA Administrator 24 Ocak 2018 #2 Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. bu adresten indirebilirsin.
ANKARALI Aktif Üye JailbreakTR 25 Ocak 2018 #3 @gökmenecer bu sayfayi demek istemedim telefondan jailbreak yapmak icin yalu sayfasini demek istemistim
@gökmenecer bu sayfayi demek istemedim telefondan jailbreak yapmak icin yalu sayfasini demek istemistim
efsane -Copy/Paste- *unacceptable* Administrator 25 Ocak 2018 #4 ANKARALI: @gökmenecer bu sayfayi demek istemedim telefondan jailbreak yapmak icin yalu sayfasini demek istemistim Genişletmek için tıkla ... Kardeş sen safariden Yalu yüklemek istiyorsun burdan Yükleyebilirsin Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. İçinde Yalu var
ANKARALI: @gökmenecer bu sayfayi demek istemedim telefondan jailbreak yapmak icin yalu sayfasini demek istemistim Genişletmek için tıkla ... Kardeş sen safariden Yalu yüklemek istiyorsun burdan Yükleyebilirsin Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. İçinde Yalu var
ANKARALI Aktif Üye JailbreakTR 25 Ocak 2018 #5 @efsane6 ustam ilginçtirdi app inmiyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
efsane -Copy/Paste- *unacceptable* Administrator 25 Ocak 2018 #6 ANKARALI: @efsane6 ustam ilginçtirdi app inmiyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... burdan linki kopyala , Safariden aç ve yükle
ANKARALI: @efsane6 ustam ilginçtirdi app inmiyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... burdan linki kopyala , Safariden aç ve yükle
ANKARALI Aktif Üye JailbreakTR 25 Ocak 2018 #7 @efsane6 harikasın ustam saolasın :) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi