Neler yeni

Oyun bölümüne daha çok konu eklenmeli

SuvariBurak

Aktif Üye
JailbreakTR
Katılım
18 Şub 2018
Mesaj
311
Cihaz
iPhone 5S
Evet çoğumuz gerek otobüslerde gerek metrolarda veya evinde canı sıkıldığı boş vakti olduğu sıralarda oyun oynuyor.Forumumuzda oyun hileleri bölümü var fakat yetersiz kalıyor.Büyük bir ios hile platformu olan iosgods için ayrı bir bölüm açılıp oraya güncel hileleri eklemeyi düşünür müsünüz? Tabiki link paylaşmayalım hilenin açıkşaması + neler yapabileceğimiz + hilenin hangi sürümde çalıştığı ve hileyi indirmek için iosgods sitesine gitmemiz gerektiğini ve linkini eklersek müthiş olur.Eğer konuyu başlıbaşına çalarsak sıkıntı olur ama alıntılayıp oraya linkinide eklediğimizde hiçbir sıkıntı çıkmayacağını düşünüyorum :)
Her hile için bi tane konu açılıp oraya güncelleme yapılırsa kafalar karışmaz bu yüzden orayada bir moderatör atarsanız bu konuyla ilgili ve bir konudada hangi oyunun hilelerini istediğimizi yazarsak baya güzel olur :) Çok fazla konu olmaması için genel olarak online ve oyuncusunun çok olduğu oyunların konularının açılması daha mantıklı olabilir ve az oynanan online oyunlar veya internetsiz oynanan online olmayan oyunlarda tek bir konu altında KİMSENİN YANIT YAZAMAYACAĞI bir konu altında toplanırsa gerçekten tadından yenmez :)


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

sutsurup

4K Devices Support
Katkıda Bulunan
Katılım
4 Mar 2018
Mesaj
1,715
Cihaz
iPhone 6
Fikir güzel. Fakat konuları burada Türkçeleştirip paylaşarak, iOSGods sitesine yönlendirmek ne kadar doğru tartışılır. Bildiğiniz üzere iOSGods sitesinde konuyu yanıtlamadan sitelerindeki linklere ulaşılamıyor. Konuyu Yönetici Ekibe ulaştıracağım.
 

SuvariBurak

Aktif Üye
JailbreakTR
Katılım
18 Şub 2018
Mesaj
311
Cihaz
iPhone 5S
Fikir güzel. Fakat konuları burada Türkçeleştirip paylaşarak, iOSGods sitesinde yönlendirmek ne kadar doğru tartışılır. Bildiğiniz üzere iOSGods sitesinde konuyu yanıtlamadan sitelerindeki linklere ulaşılamıyor. Konuyu Yönetici Ekibe ulaştıracağım.
Ama iosgods hilelerinin bazılarında iosgods hesabınızı soruyor yoksa hile çalışmıyor o yüzden ve herhangi bir telif konusu oluşmaması için oraya yönlendirmek şart gibi.Emeğin karşılığı zaten verilmeli çünkü bizim forumda bi hile çıkarılsa ve başkaları bizim linkimizi paylaşmazsa bizimde pek hoşumuza gitmezdi sanırım


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

sutsurup

4K Devices Support
Katkıda Bulunan
Katılım
4 Mar 2018
Mesaj
1,715
Cihaz
iPhone 6
Lütfen konu altında başka şeyler tartışmayalım/paylaşmayalım. Kullandığınız Tweakler için öneri mayetinde konu açabilirsiniz. 👍🏻 Mesajlarınızı sildim. @uchia-Sasuke @JB-Alper
 
Tips
Tips
Üst Alt