Neler yeni

Netflix ortağı arıyorum

renega

Aktif Üye
JailbreakTR
Katılım
29 Ocak 2018
Mesaj
207
Tepkime puanı
109
Cihaz
iPad Air 2
Sürüm
10.2
Merhaba arkadaşlar. Foruma baktım netflix için bir konu açılmamış umarım yanlış kategoride açmıyorumdur konuyu. 4 kişilik pakete ortak arayan varsa yorumda belirtsin konuşalım.
 

H

Hbasdereli

Guest
ortak olunduğu zaman nekadar ödenecek? nasıl bir abonelik olacak?
 
H

Hbasdereli

Guest
biraz inceledim 4 kişilik paketler aylık 12 euro heralde hesaplıymış. ortak alınabilir.
 

renega

Aktif Üye
JailbreakTR
Katılım
29 Ocak 2018
Mesaj
207
Tepkime puanı
109
Cihaz
iPad Air 2
Sürüm
10.2
türkiyede çok daha uygun fiyatlı, 4 kişilik paket 40tl kişi başı 10 editor birde enpara, teb müşterilerine indirim var öyle biri denk gelse :/
biraz inceledim 4 kişilik paketler aylık 12 euro heralde hesaplıymış. ortak alınabilir.
 
H

Hbasdereli

Guest
@renega mantıklı geldi. bana 4 kişi kaynaşırsak kurbanda danayada gireriz. :) bakalim ben 1 abone bulacak gibiyim
 

renega

Aktif Üye
JailbreakTR
Katılım
29 Ocak 2018
Mesaj
207
Tepkime puanı
109
Cihaz
iPad Air 2
Sürüm
10.2
ben de buldum sanırım facede yorum yapmış sen de bul bulamazsn bir kişi daha var aklımda :)
@renega mantıklı geldi. bana 4 kişi kaynaşırsak kurbanda danayada gireriz. :) bakalim ben 1 abone bulacak gibiyim
 
H

Hbasdereli

Guest
ben turksat kullanıyorum. akşam 19-24 arası internetimde kopmalar oluyor. 3 aydır düzeltemediler. iptv var onu dahi izleyemiyorum. yoksa bende girerdim.
 

renega

Aktif Üye
JailbreakTR
Katılım
29 Ocak 2018
Mesaj
207
Tepkime puanı
109
Cihaz
iPad Air 2
Sürüm
10.2
ben turksat kullanıyorum. akşam 19-24 arası internetimde kopmalar oluyor. 3 aydır düzeltemediler. iptv var onu dahi izleyemiyorum. yoksa bende girerdim.
Yorumunuzu yanlış anlamışım "gireriz" yazmışsınız. Türknet öneririm kotasız akn'siz sabit hız taahüt yok arkadaşını getir kampanyasıyla 1 ay da bedava oluyor 59,90
 

renega

Aktif Üye
JailbreakTR
Katılım
29 Ocak 2018
Mesaj
207
Tepkime puanı
109
Cihaz
iPad Air 2
Sürüm
10.2
Evet kesinlikle. Açıkcası 1 yıldır kullanıyorum 2 kere santral kaynaklı hız problemi yaşadım martta ve ekimde. Şimdi farkettim etlül ayında toplam 520gb indirme yapmışız o yüzden ekimde santral pert olmuş :eusa_dance: çözmek yaklaşık 1 ay sürüyor 4-5 kere arıza kaydı açılıyor kapanıyor ama sorun mutlaka çözülüyor. Şuan hızım 13mbps çok rahat yeriyor

---- ----

@renega akşam saat 19-24 arası hızı nasıl kullanıyormusunuz?
"evet kesinlikle" derken normal kullanıyorum 13mbps demek istedim
 
Son düzenleme:
H

Hbasdereli

Guest
ben iptv izliyorum. kopma olduğu zaman anında yayın donuyor. kopma olmasa 8 mbps üzeri hız banada yeter. karaman ilinde turksat harici hicbir sirkette fiber alt yapı yok şuanda. oyüzden terettüt ediyorum
 

renega

Aktif Üye
JailbreakTR
Katılım
29 Ocak 2018
Mesaj
207
Tepkime puanı
109
Cihaz
iPad Air 2
Sürüm
10.2
valla 4K metflix izletiyor türknet olmasaydı ağlıyor olurdum
 
H

Hbasdereli

Guest
tşekkür ederim. tavsiyenizi dikkate alacağım. diğer firmadan gelenlere 120 tl de cayma bedeli ödüyor heralde türknet.
 

renega

Aktif Üye
JailbreakTR
Katılım
29 Ocak 2018
Mesaj
207
Tepkime puanı
109
Cihaz
iPad Air 2
Sürüm
10.2
tşekkür ederim. tavsiyenizi dikkate alacağım. diğer firmadan gelenlere 120 tl de cayma bedeli ödüyor heralde türknet.
Evet ama 6 ay indirimli fatura yansıtarak. ayda 39,90 fatura çıkıyor sanırım ilk 6 ay. o da eskiden di müşteri temsilcisine söylerdik onlar kayıt açar, işlemleri yapardı şimdi müşteri temsilcisi kalktı önce kayıt açman gerekiyor sanırım
 

renega

Aktif Üye
JailbreakTR
Katılım
29 Ocak 2018
Mesaj
207
Tepkime puanı
109
Cihaz
iPad Air 2
Sürüm
10.2
Son 1 kişi lazım 3 kişiyiz
 
Üst Alt