Doğu Emektar Katkıda Bulunan 23 Eyl 2017 #1 mesajlar bölümünde sms yeşil renk tweak ile renk değişikliği yapmak istiyorumda varmı öyle tweak
efsane -Copy/Paste- *unacceptable* Administrator 23 Eyl 2017 #2 Doğu: mesajlar bölümünde sms yeşil renk tweak ile renk değişikliği yapmak istiyorumda varmı öyle tweak Genişletmek için tıkla ... Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro
Doğu: mesajlar bölümünde sms yeşil renk tweak ile renk değişikliği yapmak istiyorumda varmı öyle tweak Genişletmek için tıkla ... Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro
Doğu Emektar Katkıda Bulunan 23 Eyl 2017 #3 efsane6: Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Genişletmek için tıkla ... hngi repo anlamadım ios 10 için uyumlu yazmıyor
efsane6: Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Genişletmek için tıkla ... hngi repo anlamadım ios 10 için uyumlu yazmıyor
murat JailbreakTR Administrator 23 Eyl 2017 #4 Konu başlığını daha açıklayıcı ve kurallara uygun yazarsanız yardım o kadar dikkate alınır hocam
efsane -Copy/Paste- *unacceptable* Administrator 23 Eyl 2017 #5 @Doğu Repo: BigBoss iOS 9'a Güncelleme aldı ama IOS 10'da çalışıyor Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro
@Doğu Repo: BigBoss iOS 9'a Güncelleme aldı ama IOS 10'da çalışıyor Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro