Neler yeni

KRAL SÜRÜM İOS 8.4 - iphone 6 - 64 GB

gaspsryga

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Cok nadir bulabiliceginiz 64 GB bir jailbreak cihazidir..

Temiz bir cihazdir kasasi saglam ve ciziksizdir..

1 kere sarj girisi degismistir. Baska degiseni yoktur. Kusursuz eski surum jailbreakciler icin vazgecilmez..

Fiyat : 1600 tl

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    190.7 KB · Görüntüleme: 86
  • image.jpg
    image.jpg
    180.8 KB · Görüntüleme: 90
  • image.jpg
    image.jpg
    127.3 KB · Görüntüleme: 85
  • image.jpg
    image.jpg
    132.2 KB · Görüntüleme: 81
  • image.jpg
    image.jpg
    158.1 KB · Görüntüleme: 81
  • image.jpg
    image.jpg
    168.4 KB · Görüntüleme: 81
  • image.jpg
    image.jpg
    135.7 KB · Görüntüleme: 79
  • image.jpg
    image.jpg
    139.6 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleme:
Dostum o fiyata satabileceğini sanmıyorum sıfırı 1900 civarı görmüştüm birde şarj girişi değişmiş ikinci el olduğunu düşününce 1650 edeceğini düşünüyorum

Arkadaşlar karalama kampanyaları yapmayın,en sinir olduğum şeydir.Bu adam bir ürünü sıfırı 1000 lira olsa bile isterse 5000 den satar,kimse sizi alın diye zorlamıyor.8.4 sürümünde cihaz bulmak zor,gerçekten jailbreak'in eski sürümünü arayan bir insan çıkarsa alabilir.6s olsa alabilirdim bende mesela.Ama 6ların ömrü bitiyor az kaldı...
Ama bana kalırsa az bilgi vermişsiniz,alış tarihinizi,kulaklık/şarj kablosu veya adaptörü / kutusu / kırılmaz ekran ve telefon kabı gibi bilgileride girseniz ve elden almak mümkün mü,mümkünse hangi ilde yaşadığınız gibi bilgileri girerseniz ilanınız daha dikkat çekici olur. Kolay gelsin :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dostum o fiyata satabileceğini sanmıyorum sıfırı 1900 civarı görmüştüm birde şarj girişi değişmiş ikinci el olduğunu düşününce 1650 edeceğini düşünüyorum

O
bile etmez 1200 max

Arkadaşlar karalama kampanyaları yapmayın,en sinir olduğum şeydir.Bu adam bir ürünü sıfırı 1000 lira olsa bile isterse 5000 den satar,kimse sizi alın diye zorlamıyor.8.4 sürümünde cihaz bulmak zor,gerçekten jailbreak'in eski sürümünü arayan bir insan çıkarsa alabilir.6s olsa alabilirdim bende mesela.Ama 6ların ömrü bitiyor az kaldı...
Ama bana kalırsa az bilgi vermişsiniz,alış tarihinizi,kulaklık/şarj kablosu veya adaptörü / kutusu / kırılmaz ekran ve telefon kabı gibi bilgileride girseniz ve elden almak mümkün mü,mümkünse hangi ilde yaşadığınız gibi bilgileri girerseniz ilanınız daha dikkat çekici olur. Kolay gelsin :)

Cihaz hakkında sorularınız varsa lütfen özelden iletişime geçin..

@renega fiyatı bana göre iyi
@SuvariBurak
cff99628eb5a92be4f946217bdaac7e6.jpg

Fiyatı özel konuşun

Arkadaslar 6 larin omru biticek diyorsunuz 5s lerin bitsin sira 6 yada gelir, ben cihazimin arkasindayim kusurunu gormedim bana gorede jailbreakin en iyi surumu 8.4 var suan zaten o sebepten karalamayin, fiyat direk yazilan fiyattir tabikide pazarlik var. Herkese kolay gelsin

Cok nadir bulabiliceginiz 64 GB bir jailbreak cihazidir..

Temiz bir cihazdir kasasi saglam ve ciziksizdir..

1 kere sarj girisi degismistir. Baska degiseni yoktur. Kusursuz eski surum jailbreakciler icin vazgecilmez..

Fiyat : 1600 tl

Kardeşim özelden ulaşabilirmisin ? Veya whatsapp - 05071258577

Arkadaş sinir oluyomuş lütfen yapmayın

Geri